Tachometer Hodinu Meter Meradlo Digitálne Motora Stopy Oleja Induktívne Hodinu Meter na Lodi Kosačky na Trávu, Motocykel, Prívesný HM011F

€8.95


Malé Digitálne Motora Tachometer Hodinu Meter Rozchodu Oleja Induktívne Hodinu Meter na Lodi Kosačky na Trávu, Motocykel, Prívesný snežných skútrov reťazové píly

[Scény Uplatňovanie]--Indukčné tachometra hodinu meter pre údržbu všetky 2 a 4-stroke benzínovým motorom, údržba načasovanie (1-2000H možné nastaviť) a rýchlosť detekcie (MAX RPM25000)

[Gazdiná Služba]--intervaly Údržby, aby bolo jednoduché program, čas, ktorý potrebujete. Keď čas nastavený na budíku, LCD displej bude blikať pripomienky

[Bezpečnosť Záruka]--anti-seizmické dizajn tachometra môžete tiež zobraziť hladko, na pit cesty, a vždy dávať pozor na zdravie motora pulz poraziť.

[Navrhnutá pre vás]--High-capacity Batéria vymeniteľná (CR2450), údaje nie je stratené. Velcro inštalácie, jednoduchým stlačením tlačidla. Tlmenie tlačidlá pre jednoduché nastavenie.

[Po predaji záruka]--nakupovanie nie je strach, produkt problémy sú bezpodmienečne vrátiť, záruka 2 roky

Induktívne Tachometra Stopy Oleja Hodinu Meter Podsvietený Digitálny Tach Hodinu Meter pre 2 alebo 4 zdvih benzínovým motorom údržba načasovanie a ot / MIN detekcie, ľahko inštalovať a prevádzkovať.

Obsahuje tachometra, hour meter, služba časovača, Pomôže vám sledovať, koľko hodín ste dať na váš motor.Keď je motor vypnutý, zobrazí celkový čas spustenia motora a zostane viditeľné. Celkom hodín sa môžete vrátiť ; 0.1 hodín presnosť.

Programovateľné interval údržby služby časovač(SLUŽBY ),Časovač sledovanie služby nastane čas, Keď údržby čas príde, služba upozornenie ikona bliká, upozorníme.

Presne zaznamenáva vaše Otáčky, keď je motor v chode , Pomôže upraviť motora naprázdno;je možné naprogramovať pre rôzne motora streľby vzory.

Vnútorný vymeniteľná batéria CR2450 , Údaje zachovajú aj po batérie zmeniť; Činnosť tlačidlo môže byť vypnuté , Údaje zachovajú aj po vypnutí.

Veľké tlačidlá a rukavice možno jednoducho ovládať, veľké písmo, presne čítanie ot / MIN a čas.

ABS plus špeciálneho materiálu, anti-vibration, anti-slnko, anti-oxidačné, dlhá životnosť

Indukčné dĺžka riadok:47(V)(To sa môže predĺžiť, signál je stabilný vo 390(V). Je možné skrátiť a nemá vplyv na príjem signálu, ale musíte to urobiť sami)

Motor sa zastaví ukazuje celkový pracovný čas, TOT 0.00, a zobrazí aktuálny ot / MIN pri práci.

Displej TOT 0.00 ,celkový čas prevádzky, 0-999999H, nie je možné vrátiť.

Zobrazuje PRÁCU, 0.0, jednotný čas spustenia, resettable

Displej 1P1R, typ Motora nastavenie,môžete se

Vhodný pre typ motora 2 ťahy (1 /2 /3 valce) a 4 ťahy (1/ 2 / 3 / 4 / 5/ 6/12 /16 valce)a 6 úderov 2cylinder

Štítky: ktm 65, prívesný motor 2 ťahy loď motora 25, loď motora modelu, hodinu senzor, motor hodinu meter ktm, digitálny motor tachometra, parsun tachometra čln, počítadlo hodín, motor paramotor, Elektrické Kosačky.


( 1 Hodnotenie )

Počet