Saramonic blikať 500 Pro Bezdrôtový Lavalier Mikrofón 2.4 GHz Dual Channel Studio Condenser Rozhovor Mic pre Telefón DSLR

€249.51


Package Vrátane:

2 x Blikať 500 Pro TX Vysielač s OLED Displej, Zabudovaný Mikrofón a Klip

1 x Blikať 500 Pro RX Dual Prijímač s OLED Displej, Zabudovaný Klip a Fotoaparát Obuvi-Mount

1 × Blikať 500 Pro B2 Prenosné Plnenie Vykonávať Prípad

2 x SR-M1 Všesmerového Lavalier Mikrofón

2 x Aligátor-Štýl Lavalier Mikrofón Klip

2 x Pena Lavalier Čelné sklo

2 x Chlpaté High-Vietor Tlač-Na Čelné sklo pre Blikať 500 Pro TX Vysielač

1 × Zips, Taška

1 x 1' (30.5 cm) Pozlátený 3,5 mm TRS na TRS Výstup Kábel pre Kamery

1 x 1' (30.5 cm) Pozlátený 3,5 mm TRS na TRRS Výstupný Kábel usb pre chytré telefóny, Tablety a Počítače

1 x 1' (30.5 cm) Pozlátené USB-C, USB Nabíjací Kábel

1 x 1' zlacený konektor Micro USB na USB Nabíjací Kábel

Na Saramonic Blikať 500 Pro B2 je pokročilá 2,4 GHz dual bezdrôtový systém, ktorý poskytuje stellar, broadcast-kvalitný zvuk na 2-ľudia fotoaparáty, mobilné zariadenia a ďalšie. Ideálna pre Rozhovory a 2-osoby v dialógu od vysielateľov, podcasters, vloggers, livestreamers, YouTube tvorcovia, a filmárov. Tento ultra-prenosné a featherweight duálny mikrofón kit je dodávaný s dvoma (2) clip-on bezdrôtové vysielače s vstavaný mikrofón, dve (2) pro triedy lavalier mikrofón, dual-kanál prijímača a prenosný nabíjacieho puzdra. Prijímač je dodávaný s oboma TRS a TRRS výstupné káble a ľahko kĺže do obuvi mount kamery alebo klietka. To je tak kompaktný a ľahký, môžete aj klip ho smartfónu, tabletu, alebo aj fotoaparát popruh. Umožňuje jednoducho bezdrôtovo mic dvoch ľudí.

Skutočne Profesionálne, Ďalšej Generácie 2,4 GHz Bezdrôtový Systém

Blikajú 500 Pro B2 je ďalšie generácie nesmierne úspešný Blikať 500 systému. Kombinuje jednoduchosť použitia a špičkových pružnosť pôvodný systém s aktualizovaný dizajn, OLED displejom, dlhšiu výdrž batérie, rozšíriť sortiment, zvýšená kvalita zvuku a pôsobivý zoznam nových pro vlastnosti, ktoré ho odlišujú od pôvodného Blikať 500 systému a konkurentov. Kým ešte je pozoruhodne jednoduché použitie. Takže môžete doslova stačí ju zapnúť a začnite nahrávanie.

Malý, ale Mocný TX Vysielačov

Blikajú 500 Pro TX vysielače sú smiešne kompaktný a ľahký, ale prinášať kvalitný profesionálny zvuk, tak ich chcete použiť. Majú zabudovanú všesmerového mikrofón s pôsobivou citlivosť -39dB. Dáva vám dynamické, krištáľovo čistý zvuk kvality na vysielač, ktorý môžete ľahko klip na tričko, golier alebo list do vrecka, ale všestranný dosť nastaviť na stole, alebo na pódium. TX vysielačov tiež fungovať ako tradičné bodypack vysielače s zahrnuté SR-M1 profesionálne všesmerového lavalier mikrofón, poskytovať ešte viac vizuálne diskrétne miking riešenie. Môžu byť tiež použité prenosné, sami alebo s voliteľnou Blink500 Pro HM Ručný Mikrofón Držiak (predáva sa samostatne).

Mic alebo Riadok, To je Všetko, Jemné

Ako pridanú jedinečné a úžasné funkcie, Blikajú 500 Pro TX vysielačov tiež umožní prenášať mikrofón úrovni alebo riadok-úroveň signál bezdrôtovo a poskytuje plug-in, napájanie mikrofónov. To umožňuje systém nesmierne všestranný umožňuje pripojiť prakticky akéhokoľvek zdroja zvuku. Môžete použiť priložené SR-M1 lavalier alebo pripojte mini-s h o t g u n mikrofón, môžete pridať headset mikrofón, alebo vyššej lavalier. Takmer všetky 3,5 mm mikrofón káblové pre štandardné TRS pin-out bude fungovať a nastaviteľné mic gain vám umožní získať ideálny úrovniach zakaždým. Chcete TX vysielačov na linku na úrovni a spojiť ich do miešačky, hudobné prehrávače, alebo akékoľvek line-level zariadenie výstup chcete prenášať bezdrôtovo do prijímača.

Pre Fotoaparáty, Mobilné Zariadenia, Počítače a Viac

Blikajú 500 Pro B2 systému RX dual-channel prijímač obsahuje aj TRS a TRRS výstup káblov. Umožňuje systému, aby fungoval s DSLR, mirrorless a iné druhy fotoaparáty, záznamníky, mixéry, moderné počítače, a tak oveľa viac. Rovnako ako smartfóny a tablety, ktoré majú konektory pre slúchadlá. Jednoducho spárovať s Bleskom alebo USB-C dongle (nie je súčasťou) pre mobilné zariadenia s č 3,5 mm vstup. 3,5 mm slúchadlový výstup s level control vám umožní monitorovať zvuk v reálnom čase, dokonca aj vtedy, ak váš fotoaparát alebo zariadenie chýba slúchadlový výstup. RX ponúka veľa-požadované voliteľné Mono / Stereo výstup nastavenie, dáva vám schopnosť zaznamenať každý mic samostatné kanály fotoaparátu a rekordér je mic vstupy. Takisto ponúka živý OLED displejom, ktorý vám zobrazí dôležité informácie a životnosť batérie prijímača a vysielača na prvý pohľad bez toho, aby ste na prístup k menu.

Bezkonkurenčný Výkon a Rozsah, Spárované s Sofistikovanej Jednoduchosti

Blikajú 500 Pro B2 má napájanie a rozsah na vyššiu úroveň. Rozšírený dosah až 328-nohy (100m) a rozšírená výdrž batérie až 8 hodín, užívatelia majú teraz slobodu pre širšie, viac expanzívna zábery bez strachu, ktorí predčasne ukončujú školskú dochádzku a majú schopnosť strieľať po celý deň na jedno nabitie. Súčasťou plnenie puzdro poskytuje životne dôležitú ochranu pre skladovania a prepravy, ale tiež poskytuje nabíjateľná 2000mAh internú batériu, ktorá vám umožní nabíjanie svojho systému kdekoľvek. Ideálny pre tvorcov, ktoré sú vždy na cestách, aby nikdy bez energie na nabíjanie. Môžete dokonca ho spárovať s USB power bánk, pre diaľkové plnenie pri filmovaní na mieste. Napokon, s revolučný one-touch párovanie postavený na plnenie prípade môžete synchronizáciu Vysielača a Prijímača s ľahkosťou, bez fumbling cez menu, vyhľadávanie prostredníctvom kanálov, alebo dokonca odstránenie z prípadu.

Štítky: bodypack vysielač, blesk yongnuo, fotoaparát microfone, u87, bluedio bluetooth mikrofón, blesk godox, taška saramonic, microphon, zborové šaty, skupina mikrofón.


( 1 Hodnotenie )

Počet