Malé Tvrdý-Pazúr Základne s Dlhými Dvojité Zásuvky Rameno Motocykel Univerzálny Prst Grip Telefón alebo Rádio Držiak pre GPS

€28.81


Malé Tvrdý-Pazúr Základne s Dlhými Dvojité Zásuvky Rameno Motocykel Univerzálny Prst Grip Telefón alebo Rádio Držiak pre GPS Malé Tvrdý-Pazúr Základne s Dlhými Dvojité Zásuvky Rameno: Tvrdý-Pazúr je ideálny montážna základňa pre rýchly a jednoduchý nástroj-menej inštalácia a odstránenie na kruhové, štvorcové, zvláštne tvarované lišty a barov. Tvrdý-Pazúr môžu byť pripevnené na koľajniciach od 16-44mm" vonkajší priemer. Mount je navrhnutý s 1" priemer gumenú loptičku a zásuvky systém, ktorý má úpravu bodov na oboch koncoch dvojité zásuvky rameno; toto umožňuje takmer nekonečný úprava a dokonalé pozorovacie uhly. dvojité zásuvky rameno, Materiál Hliník shell + plastový gombík,Mount size1 palcový loptu montáž na oboch koncoch, Prst-Grip Telefón alebo Rádio Majiteľ : Kompozitný Univerzálny Prst Grip Držiak je určený na držanie veľké množstvo mobilné telefóny a elektronické zariadenia. Držiak sa dodáva s (3 sady) štyri flexibilné gumové prsty potiahnuté umiestnené pozdĺž stranách na uchopenie vášho prístroja. Prsty otvoriť stláčanie končí otvoriť malý prst ruky. V spodnej časti držiaka obsahuje zadnú dosku, ktorý pridáva podporu na zariadenia drží hore. Perfektné riešenie, ktoré je najlepšie telefón mount, držiak do auta, motocykla, montáž a môžu byť použité s niekoľkými ďalšími telefón príslušenstvo vrátane Samsung príslušenstvo, a príslušenstvo lg. Na chrbte štítok obsahuje univerzálny Zosilňovačov a 1,5" x 2" diera vzory.

Štítky: arm rozšírenie gopro, garmin mount hliník, grip telefón, ram chrome motocykel, fotoaparát motocykel mount, garmin, ddr3 ecc reg, msi gb ram, podpora ram mount, bike, garmin.


( 0 Hodnotenie )

Počet