18pcs Hry Disk Skladovanie Veža Prípade CD Skladovanie Držiak na Stojan Prenosné Herné Disky Karty Polica pre Sony PS4 Slim Pro Herné Konzoly

€4.33


18pcs Hry Disk Skladovanie Veža Prípade CD Skladovanie Držiak na Stojan Prenosné Herné Disky Karty Polica pre Sony PS4 Slim Pro Herné Konzoly

Funkcia:

1. S týmto pohodlné skladovanie veža, môžete bezpečne a riadne chrániť hry a Blu ray.

2. Každá veža môže mať až 18 disky, a modulárny systém umožňuje ďalšie police vrstviť na vrchole ubytovať väčšiu a rastie zbierok.

3. Maximálny 18 hier alebo Blu ray.

4. Jednoduchá montáž.

5. Modulárny stohovateľné dizajn pre väčšie zbierky.

6. Určené pre konzola a systém domácej zábavy (s výnimkou hry dosky).

Špecifikácia:

Veľkosť balenia: 390mm * 135 mm * 70 mm/15.35*5.31*2.75"

Použitie: pre PS4 Slim Pro Herné Konzoly

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. Vďaka za vaše porozumenie.

1 X Games Disk Skladovanie Veža

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

SKONČILA ZÁRUKA.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: prípad cd, kryt ps5, DoBe, muži letnej obuvi, hry a dym ps4, Xbox 360, compelit ps4 konzoly playstation 4, top ps4 pro príslušenstvo, titán jazyk, d pad ps4.


( 2 Hodnotenie )

Počet