3D Plávajúce, Rám Obrazu, Tieňový Box Šperky Zobraziť Stojan Prsteň Prívesok Držiteľ Chrániť Šperky Kameň Prezentácia Prípadu

€2.13


3D Plávajúce Rám Tieňový Box, Rám Obrazu, Šperky Zobraziť Úžasné Rám kombinuje technológie a inovácie s cieľom splniť potreby všetkých zberateľov. Špeciálna silikónová membrána sa tiahne okolo zberateľskú a ponúka rýchly, jedinečný a opakovane úložné riešenie. Popis: Farba: Čierna,Biela Materiál: Plast, PET membrány Paket zahŕňa: 1 Boxov+Polica.(Nezahŕňa displej šperky) Tu je, ako to funguje: Jednoducho otvorte rám a dať si špeciálny kus na krištáľovo jasný film. V blízkosti rámu a zaistite si špeciálny kus. Je to také jednoduché a ľahké. Voľne stojaca rám je ideálny pre každý kolektor, ako môžete zobraziť takmer čokoľvek - Starožitnosti, Šperky, Hodinky, Nože, Minerálov, Mincí (v kapsule), Vojnové Medaily, Heirlooms - čo si budete zbierať, To ponúka riešenie pre vás! Môžu byť použité doma, v práci, alebo zobrazovanie produktov na svoj biznis. Mnoho organizácií a spoločností, aj pomocou snímok na prezentáciu špeciálnych spoločnosti alebo vojenské vyznamenania, mince, medaily, alebo dary Poznámka:Ak použijete ho na druhý krát, film môže byť pokrčené, môžete vyhodiť ho so sušičom na vlasy, bude zachovaný.

Štítky: boho šperky box, krajina krúžok box, jewerly organizátor skladovanie, kameň natur, displej šperky stojan, kompozitné akrylové okno, mail box balenie, loptu displej stojan, box storag, legoes vitrínky.


( 5 Hodnotenie )

Počet