10W QI Bezdrôtový Rýchlo Nabíjačka, držiak do Auta Držiak na Stojan Pre iPhone XS Max Samsung S9 Pre Xiao MIX 2S Huawei Mate 20 Pro Mate 20 RS

€6.03


Pls Poznámka:Ak vaše zariadenie, nemajú bezdrôtové nabíjanie funkciu,bezdrôtová nabíjačka nemôže s ním pracovať,musíte si kúpiť extra Qi bezdrôtové nabíjanie prijímač.

Špecifikácie:

Typ: Fast Qi Bezdrôtovú Nabíjačku Gravitácie Držiak Do Auta

Certifikácie kvality: RoHS,CCC,CE,FCC

Podpora Quick Charge Technológia: QC2.0/AC3.0

Štýl: 10W QI Bezdrôtové Nabíjanie Nabíjačky

Vhodné pre: 4.0 inch ~ 6.5 palcový Mobilné Telefóny S Bezdrôtového Nabíjania Funkcia

Inštalácia: Air Vent Mount / Odvzdušňovací Mount

Vstupné: 12-24V/2.4 A

Výstupný Prúd: 5V 2A / 9V 1.7 Materiál: PC(ABS)+Hliníkovej Zliatiny

Farba:Čierna

Funkcie:

[Full-automatické Nabíjanie + navigáciu]: Elektromagnetickej indukcie dizajn,stačí dať dole váš telefón bude účtovať automaticky.To bude uzamknutý, zrieka sa s jednou rukou.

[Bezpečné a inteligentné nabíjanie rýchlo]: neboja bolí telefón.Kvalita medi-core veľké cievky ponúka nerušený výkon v nárazom ciest.

[Multi-funkčný ochranu pre bezpečné nabíjanie]: Vysoká teplota ochrany,prepätiu ochrana,Elektromagnetické pole ochrany,Over power protection,ochrana proti skratu,Viac-absolutórium ochrany,Viac-poplatok ochranu,Cez prúd ochrana

[Kvalitné,pevne držať]: interiér trojuholník štruktúra je aktualizovaný poskytnúť hladké prepojenie s uviazol podmienky.Aj keď cesta je hrozné, to nie je shake.Rana hore a dole,vľavo a vpravo,vpredu a vzadu,zámok smartphone pevne.

Štítky: kia auto bezdrôtová nabíjačka, redmi9a, kapela iphone xs, powr svete bezdrôtovú nabíjačku do auta, id iphone xs, snapdragon, mate xs, prenosné auto bezdrôtová nabíjačka, xiao bezdrôtovú nabíjačku wtx10, huawei mate40.


( 0 Hodnotenie )

Počet