Móda Super Vysoké Podpätky Tenké Podpätky Svadobné Topánky dámske Čerpadlá Kŕdeľ Žien Topánky Kolo Päte Topánky 7 Farieb Veľkosť 35-42 Zip Topánky

€31.01


Výška podpätku: 14 CM

ČERVENÁ

NUDA

SIVÁ

KÁVA

HNEDÁ

MODRÁ

ČIERNA

Doprava: tovar zasielame do celého sveta, a všetky produkty v našom internetovom obchode sú zadarmo.

Sme dodávané z ČÍNY Post leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 20 až 40 dní. Deivery čas závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až 50 dní.

Ak nechcete prijímať položky po 40 dňoch, Prosím, kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť dodanie problém.

Kupujúci sú zodpovední za všetky colné poplatky alebo sa DPH účtuje.

Ak potrebujete vybrať EMS/DHL/UPS/FedEx/TNT, prosím, kontaktujte nás. Ale musieť účtovať dodatočné poplatky za dopravu. Záruka a vrátenie tovaru:

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo vrátenie peňazí vzhľadom. Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť. Prepravné poplatky sa hradí kupujúci. Farba Nezhody: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba reflecton v monitor osvetlenie, pozadie, atď.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je veľmi dovoz k nám. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby :) Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negtive spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

Štítky: boot gotický, béžové topánky luky, jednoduché had topánky, široký stiletto podpätky, béžová prada topánky, nohavice, topánky čierne, hot sexy ženy foto, dames schoenen, Platforma, žena vulkanizovanej topánky.


( 1 Hodnotenie )

Počet