Eudora Harmóniu Života Stromu Plávajúce Medailón 7PCS Sopečnej Lávy Kameň Náhrdelník Pre Ženy, Aróma Difuzér, Medailón Náhrdelník s Príveskom

€14.05


Eudora Harmóniu Života Stromu Plávajúce Medailón 7PCS Sopečnej Lávy Kameň Náhrdelník Pre Ženy, Aróma Difuzér, Medailón Náhrdelník s Príveskom

Stav: 100% Zbrusu Nový, Máme Factory, Sme Sa, Aby Všetky Tieto Aromaterapia Prívesky.

Materiál: Striebro Elektrolyticky Pokrývajú Na Medi Pre Klietky.

Veľkosť klietky: vhodné Pre 18 mm Sopečného kameňa

Kameň Veľkosti: vhodné Pre 18/20 mm Klietky.

Kamenné Farba: 7 Mix Farieb. ( Mať žiadne Éterické Oleje na To )

Množstvo: 1PC Klietky + 7 PC Kameň + 1 PC Náhrdelník Reťazca .

Ako používať:

Len rub kvapky esenciálneho oleja na pompon a vychutnať si vôňu pre niekoľkých hodín alebo až niekoľko dní, v závislosti na olej, ktorý chcete použiť. Raz aróma vytráca, re-uplatňovať oleja a oleje na pompon.

Čo je Aromaterapia?

Aromaterapia je v praxi pomocou prírodného oleja extrahovaného z kvetov, kôra, slama, listy, korene alebo z iných častí rastlín pre zvýšenie psychickej a fyzickej pohody.

Po vdýchnutí vône z týchto "dôležité", olejov je všeobecne veril, stimulovať funkciu mozgu. Éterické oleje môžu byť tiež vstrebáva cez kožu, kde cestujú do krvného riečišťa a môžu podporovať celého tela uzdravenie.

Forma alternatívnej medicíny, aromaterapia je naberá na obrátkach. Je používaný pre rôzne aplikácie vrátane bolesti, náladu rozšírenie a zvýšenie kognitívnych funkcií.

Aromaterapia História

Málo je známe o histórii aromaterapia, alebo tam, kde vznikol špeciálne, ale Egypťania sú pripísané s rozvojovými jeden z prvých destilácie stroje na extrakčné oleje z niektorých rastlín -- cedrového dreva, klinček, škorica, na meno málo --, ktoré boli použité na embalm mŕtvych. Praxi pomocou infúzie aromatické oleje ako zlepšiť náladu enhancer, je však myslel, že majú korene v Číne.

Gréci tiež hrá úlohu v histórii aromaterapiu. Megallus, grécky parfumov, vyvinutý vôňa zavolal megaleion, ktorý sa skladal z myrha. "Otec medicíny" Hippokrates je povedal, aby mal

cvičil aromaterapia (pred tým, než bol dabovaný tak) na liečebné účely. Gréckej mytológie tvrdí, že bohovia boli obdarovaní s vedomosti parfémov a vôní.

Samotný pojem "aromaterapia" prvý vznikol v roku 1937, kedy francúzsky chemik René-Maurice Gattefosse vynašiel slovo po burn incident vyvolalo jeho zvedavosť o liečivú silu esenciálne oleje. Na päty Gattefosse je "objav", že levanduľový olej pomohol vyliečiť jeho horieť, francúzsky lekár Jean Valnet používané éterické oleje pomáhajú liečiť vojakov " rany v druhej Svetovej Vojne, preukazujúci zdravotné výhody aromaterapie.

Štítky: mesiac kameň medailón prívesok, kúzlo smalt, červená rumelková, geod, sova aróma terapia náhrdelník, eudora šperky, difúzne náhrdelník, lava rock prívesok, náhrdelník špirála, aróma prívesok.


( 2 Hodnotenie )

Počet