Auto Spätné Zrkadlo Ochranný Film Nálepky, Nálepky Anti Fog Dážď Jasné Zrkadlo Ochranné Auto Príslušenstvo

€6.00


Názov produktu: 10pcs auto rainproof film [p]-175*200 a 145*100 každý 4pcs-98*98 kolo film 2ks-2 sady film pomocné nástroje

Poznámka: vzhľad výrobku je modrá, ale účinná vrstva zachovajú aj po pasta je transparentný a nebude mať vplyv na vzhľad

popis výrobku:

Všeobecne kompatibilné: univerzálne navrhnutý spätné zrkadlo ochranný film, vhodné na autá, Suv, nákladné automobily, prívesy, atď. Rainproof spätné zrkadlá sú vhodné pre všetky štandardné veľkosti spätné zrkadlá, zabezpečenie jazdy v daždivom alebo hmlisté dni Bezpečnosti.

Vysoko kvalitné automobilového príslušenstva materiály: automobilový dážď-dôkaz film s nano-vrstvou technológie, tento anti-fog film má neuveriteľné funkcie, vrátane nepremokavé, dážď, anti-fog, anti-glare, anti-ropa a anti-scratch Známky, aby váš vodičský vízia jasné a pomôže dosiahnuť vášho cieľa bezpečne. Vhodné pre spätného zrkadla a okenného skla.

Jednoduchá inštalácia: automobilový dážď film môže byť inštalovaný v priebehu niekoľkých minút. Čisté zrkadlo s priloženým tkaniny, potom priložiť ochranný film na zrkadlo a dodržiavať, odstrániť vzduchové bubliny s kartou, a potom odlúpnite druhá vrstva. Veľmi jednoduché a rýchle.

Anti-fog a nepremokavé membrány: Lepidlo film spätného zrkadla môže urobiť zorné pole jasné a vyhnúť sa možným nebezpečenstvom. To môže chrániť váš pohľad na daždivé dni. Auto nepremokavé zrkadlo nálepka je na inovácie, ktoré môžu vyriešiť problémy nie vidieť priezor na daždivé dni. Jeho nepremokavé a anti-fog efekt je veľmi dobrý. .

Čo dostanete: 4*Námestie Spätné Zrkadlo Lepidlo Film (Bočné Okno), 4*Kola Auto Spätné Zrkadlo Samolepiace Fólie, 2*Kola Film (Motocykel), poskytneme vám všetky pomocné nástroje, vrátane: wet/dry Utrite handričkou a stlačiť karty.

Tipy:

1. Uistite sa, že nie je žiadny prach pred filmovanie

2. Nie je čisté zrkadlo 24 hodín po natáčaní, aby sa zabránilo poškodeniu obojstranné pásky.

3. Ochranná fólia na aute spätné zrkadlo môže byť rozdelené podľa potreby

produkt

Parametre výrobku:

Materiál: PET

Typ: Explosion-proof membránou

Priepustnosť: 99%

Tepelná izolácia hodnotiť: 50%

Vzhľad produktu: modrá

Produkt účinná vrstva farby; transparentné

UV ochrana hodnotiť: 35%

Viditeľné svetlo odrazivosti: 35%

inštalácia kroky:

1. Vyberte film priestor založený na osobné vodičské návyky

2. Vyčistite oblasť s alkoholom tkaniny (vrátane), potom utrite suchou jemnou suchou handričkou (súčasťou balenia)

3. Odtrhnite film označenie "1"

4. Cieľom filmu oblasti, a použiť škrabka na squeeze veľké bubliny pri lepení

5. Po umiestnenie, použite škrabka na odstránenie vzduchových bubliniek opakovane. Po vzduchové bubliny sú odstránené, odstrániť strane označené "2".

Zoznam Produktov:

4x 200*175 štvorcových film

4x 100*145 kolo film

2x 98*98 kolo film

2x Installation kit

2x Lisovania karty

Štítky: bmw dymu, vozidlo zábal, anti rain film zrkadlo, oculus quest kremíka, auto drevené zábal, quest 2, oculus quest 2 kremíka, anti rain nálepky, transparentný film kresliť, kamufláž zábal pre auto.


( 1 Hodnotenie )

Počet