BAHTLEE Jar Jeseň Ženy Mohair Svietidla Rukávy Sveter Vlna Pletené Jumper Pulóvre Lomka Krku Čistou Farbou Voľné

€62.03


Čo je Mohair Surovín

Mohair je zvyčajne hodváb ako látka alebo priadza z vlasy z Angorskej koza . Trvanlivé a odolné, mohair je pozoruhodný pre jeho vysoký lesk a ligot,ktorá pomohla získať to prezývka je "Diamond Vlákniny", a je často používaný v zmesi vlákien pridať tieto vlastnosti textilných. Mohair trvá farbivo výnimočne dobre. Mohair je teplý, v zime, ako to má výborné izolačné vlastnosti, zatiaľ čo zostávajúce v pohode v lete vzhľadom na svoje vlhkosti wicking vlastnosti. Je odolný, prirodzene elastický, ohňovzdorných a vyhladenie odolné. To je považované za luxus, vlákniny, ako cashmere, angora a hodváb, a je zvyčajne drahšie ako väčšina vlny, ktorá je vyrobená ovce.

Produkt Layout

Model Show

Zobraziť podrobnosti

Produkt Layout

Model Show

Zobraziť podrobnosti

Značka Príbeh

Značka vznikla v roku 1980. Za takmer 40 rokov, sme usilovne pracovali na vývoji a výrobe pletených svetrov. Dôvod, prečo sme tak vážne a profesionálne, Pretože pletené výrobky sú vždy maximálne pohodlné a priliehavý materiál. Tak po celé desaťročia sme nikdy vzdať rozvoj pletené výrobky.

Štítky: jumper kórejského, veľké jersey, mohair sveter ženy, bunda mohair, čistá vlna sveter, khaki turtleneck, angora ženy, ohlávka sveter, vytiahnuť mohair francúzsko, čistá vlna, priadza.


( 0 Hodnotenie )

Počet