2 ks H11 35W 55W Auta, Xenon pre HID Náhradné Žiarovky 3000K na 30000K 12V Auto predné svetlo na Čítanie

€7.52


{infomodule}

- pre HID (High Intenzity Vypúšťanie) sa vzťahuje na osvetlenie technológia, ktorá sa opiera o elektrický náboj zapáliť xenon plynom obsiahnuté v zalepenej žiarovka.

-- Normálne halogénová žiarovka používa vlákna, ktoré môžu horieť v tak málo, ako 200 hodín.

- pre HID žiarovky sú plynmi plnené kapsule, ktoré sú určené na životnosť takmer ako 4500 hodín.

- pre HID žiarovky tiež lesk oveľa jasnejšie, kvôli tejto technológie.

-- Na rozdiel od halogénové žiarovky, pre HID je vyžarujú určitý druh svetla, ktoré sa veľmi podobá na prirodzeného denného svetla a je preto jednoduchšie na ľudské oči.

- V skutočnosti, pre HID svetlá sú v súčasnej dobe používa vo väčšine športových arénach, štadióny, a vlakové stanice po celom svete.

-- Nenechajte sa zmiasť tým, dolný koniec Xenon pre replika žiarovky predáva vo väčšine maloobchodných predajní. Oni sú už zápas pre intenzitu, čistoty a účinnosti vysoká intenzita vypúšťanie svetlomety.

pre HID Výhody:

-- Šetrí Energiu:

pre HID Xenónové svetlá konzumovať len 35W elektrickej energie, čo je viac ako 3-krát efektívnejšie ako tradičný halogénové žiarovky.

-- Dlhšiu Životnosť:

Pre HID Auta trvá viac ako 4500 hodín viac ako 8-krát viac ako OEM halogénové žiarovky.

-- Bezpečnosť :

pre HID Xenónové žiarovky majú zvýšený jas 300% (oproti tradičným halogénové žiarovky) pridania extra úroveň bezpečnosti.

-- Vzhľad :

pre HID Auta vytvára príjemné svetlo, ktoré je veľmi blízko k prirodzeného svetla vyžarovaného slnkom. To je všetko jednoduchšie vidieť v noci.

Žiarovka Typ K Dispozícii:

H11

Teploty Farieb Sú K Dispozícii:

3000k

Vstupné napätie: DC 12V

Pracovný Prúd (Norm): 3A/35W

Životnosť: viac ako 4,500 Hodín

Max. Vstupný Prúd: 3.8/35W 6A/55W

Výkon (Norm): 35W/55W

Prípad Teplota: -40 °C - +105 °C

Kompatibilita: Auto, motocykel, elektrické motorové vozidlo

Použite Tipy:

1.Vždy Začnite svoj motor, skôr si aktivovať pre HIDs.

2.Nezapínajte pre HIDs a vypnutie často alebo rýchlo.

3.Neinštalujte pre HID predradníkov a zapaľovače pri motore alebo akékoľvek miesto, kde sa voda môže dosiahnuť pre HID súčiastky.

4.Uistite sa, že pre HID konektory sú tesné a zabezpečené na sklade postroj.

Balík obsahuje:

2 ks Xenónových pre HID 35W

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie poplatky, maklérske poplatky, a es pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: xenónový blesk, svetlo, h1 xenon kit, led osram, h11 xenon, x h7 xenon, d2r xenon, súprava xenon, h7 xenon, h7 xenon 5000k, xenon kit 55w canbus.


( 1 Hodnotenie )

Počet