Jeseň Zima Ženy Turtleneck Pulóvrov, Svetrov Primer Tričko Dlhý Rukáv, Krátke kórejský Slim-fit Tesný Sveter Tenký Úplet

€9.30


Jeseň Zima Ženy Turtleneck Pulóvrov, Svetrov Primer Tričko Dlhý Rukáv, Krátke kórejský Slim-fit Tesný Sveter Tenký Úplet

100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Množstvo:1pcs Materiál : polyster akryl Farba:viď obrázok Funkcie Štýl: ženy, topy Soft & pohodlné package:1 ks Vytiahnuť Vhodný vek:vek 18-40 Svetre Kostýmy zodpovedajúce:Bunda ,Kabát ,alebo džínsy tejto ženy ponožky je bežné ponožky je veľmi obľúbený Sveter Štýl:Európa a Spojené Štáty Štýl Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujem vám, Drahé Prosím, láskavo skontrolujte, porovnať detail veľkosti s vaše údaje starostlivo pred nákupom, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov v dôsledku rôznych obrazovke počítača, vďaka za pochopenie . Ázijské Veľkosť Pŕs(cm) Pás(cm) Prispôsobenie Hmotnosť(kg) Ramenný(cm Rukáv(cm) Dĺžka(cm) cmdarmo 68-108 40-60 32 54 65 Measuerd ležal plochý, môže tam byť 1~2 cm rozdiely. Farba sa môže trochu líšiť vzhľadom na rôzne nastavenie zobrazenia.1 cm=0.394 palec

A . Dodacia adresa - tovar bude odoslaný do vašej www.tantra-egypt.sk profil adresu,uistite sa Prosím, že dodaciu adresu je úplné a správne.

B . Menej 150$, Budeme loď zadarmo cez Čína Príspevok Air Mail. 15-22 dni, aby sa dospelo.

C. Vašu objednávku hmotnosť je viac ako 2 kg, mali by sme Čiastkových zásielok do Číny Post Air Mail alebo Epacket ,ak ste objednávku je viac ako 180USD , budeme doprava zadarmo Tým, FEDEX ,DHL ,

EMS a tak ďalej . Sme dodávané po celom Svete ,Očakávajú, APO/francúzskej polynézie. Položky sú dodávané z Číny Air Mail ,Dosahuje väčšina krajín whitin 10-60 pracovných dní Dodacia lehota je závislá na desitination a iné faktory,môže to trvať až do 20 pracovných dní

Existuje mnoho druhov platieb si môžete vybrať, www.tantra-egypt.sk. Odporúčame VIAZANÝ,a platba kreditnou kartou je tiež bezpečné pre nás oboch,pretože tam bude noraml konania,o 24 hodín na www.tantra-egypt.sk a potvrďte svoje údaje o kreditnej karte,počas tejto doby,za bezpečnosť na oboch stranách,nám to nie je dovolené, aby loď,a tovar bude dodaný do 1-2 dni, keď www.tantra-egypt.sk potvrdil informácie o platbe .

12 mesiacov waranty,Kúpiť s dôverou

Ak nie ste spokojní, keď dostanete ich,vráťte ho do 14days za účelom výmeny tovaru alebo vrátenia peňazí .Prosím, kontaktujte nás ,než sa vrátiť to

Ak Položiek je detektív v 3 mesiace ,zašleme vám na výmenu bez príplatkov alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

Ak položka je detektív po 3 mesiacoch,stále sa môžete poslať späť k nám ,my vám pošleme novú po obdržaní detektív položky .Ale musíte zaplatiť extra expedičný poplatok.

Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité.

-Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred.

-Ak sa vám?re nie je spokojný s našich produktov a služieb, kontaktujte nás a dajte nám príležitosť nájsť riešenie. Ďakujeme!

Otázka:Ako môžem zaplatiť za môj nákup?

Odpoveď:akceptujeme Nasledujúce spôsoby platby:kreditnú kartu ,moneybooker,T/T. Western Union

Otázka:koľko to stojí na loď do našej krajiny?

Odpoveď:Balík Menej ako 2 kg , budeme loď Chian Post Air Mail alebo Epacekt doprava zadarmo, do Väčšiny krajín a balík nad 2 kg ,kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady.

Q;Je tam ary sledovacie číslo svoj položky

Odpoveď:Áno , sme sa dodáva každej objednávky s ich sledovacie číslo ,a môžete ísť na sledovanie webových stránok sami a sme tiež vám môže pomôcť sledovať .

Otázka:to produkty sa dodávajú s maloobchodných balíkov

Odpoveď:Máme vyhlásený za balík podrobnosti o popis jednotlivých produktov,prosím, informujte ho ,vďaka

Otázka:som predávajúceho ,som chcel kúpiť mnohé počítače od vás ,čo je veľkoobchodné ceny ?

A:Ak váš počet nie je veľký , Prosím, e-mailu nám ,dáme vám najlepšiu cenu.

Štítky: jumper kórejského, plodín sveter, pletený sveter ženy, prúžok sveter, jeseň kórejského, kórejský top, ružový sveter, jumper ženy, krku sveter v, kórejský sveter ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet