Vysoká kvalita Pearl dekorácie, svadobné Šaty S Čipkou Vestido De Novia Princesa Vintage Svadobné Šaty Skutočný Obraz Svadobné Šaty

€115.62


Kupujúci Upozornenie:

1. Sme továreň obchodu. Ponúkame výrobky s vysokou kvalitou a nízkou cenou. Ponúkame na prispôsobenie na veľkosť, farbu a štýl 2. Výrobný cyklus je 5-7 dní, takže keď zadáte objednávku, výroba má začať. S cieľom vyhnúť sa strate predávajúceho, prosím, nie na vrátenie bude. 3. Z výroby, výrobok, chyba je 1-3 cm, ktorá nebude mať vplyv na používanie. 4. Farebné svadobné šaty môžu spôsobiť trochu farebný rozdiel vzhľadom na svetlo, displej farebný rozdiel a iné problémy, ktoré nebude mať vplyv na používanie. Ak vám záleží na farbu rozdiel, prosím, miesto, aby starostlivo.

VEĽKOSŤ GRAFY

Vrátenie a Politiky

Ak potrebujete tovar vrátiť, kontaktujte nás, prosím, pred vrátením tovaru. Ak nie, kontaktujte nás, budeme odmietnuť vrátenie tovaru. Uveďte dôvody pre návrat. Prispôsobený produkty nepodporujú vrátiť.

Doprava

Európskych a Amerických krajín zvyčajne potrebujú 7 až 21 pracovných dní pre námornú prepravu. Väčšina tovar bude dodaný v priebehu dvoch týždňov, a niektoré veci, ktoré sú mimo našej kontroly (napr. zlé počasie, politické faktory) bude odložené. Ostatné krajiny a regióny zvyčajne potrebné 30-60 dní. Ak sa tak stane, kontaktujte náš zákaznícky servis a my vám pomôže zistiť a vyriešiť všetky problémy.

Štítky: nevesta oblek, indický sari, šaty st, indické šaty, indický sare, kmotra svadbu, indické šaty, svadobné šaty moslimských, babička nevesty, mama svadbu.


( 2 Hodnotenie )

Počet