1.8 KW ATC Automatickú výmenu nástrojov vodou chladený VRETENO ISO20 TRVALÝ VÝKON ELEKTRICKÉ VRETENO PRE CNC frézke

€1 176.54


Upozornenie: táto položka sa dodávky z našich "EU/ Nemecko" skladu , v rámci krajín Európskej Únie, zdarma DPH (dovozné clo) a doprava zdarma DE-DHL , balík bude, nie je ľahké rozdelené s doručenie.

Zadarmo loď a voľný DPH Európy plocha:

Rakúsko, B elgium, B ulgaria, C vajú R epublic, D enmark, E stonia, F vnútrozemia, F francúzsko, G ermany, G reece, H ungary, som reland, som taly, L atvia, L ithuania, L uxembourg, M onaco, N etherlands, N nórsko, S oland, S ortugal, R omania, S lovakia, S lovenia, S bolesťou, S weden .

Balík obsahuje:

1 x 1,8 KW ATC vodou chladený vreteno 220V 5.4 ISO20 držiaka ( bez include )

Prehľad produktu

1.Toto vreteno je vstavaná typ vreteno, vstavané tri asynchrónne motory,prostredníctvom invertora kontroly.Ako vreteno má kompaktná konštrukcia,vysoký výkon, veľký krútiaci moment, malé vibrácie, nízku hlučnosť,takže sa dá dosiahnuť vysoká rýchlosť,vysoká powe rezanie,vysoká presnosť a vysoká stabilita prevádzky.

2.Ložisko vretena použiť mazivo mazané uhlové na kontaktné ložiská,možno dosiahnuť celoživotného mazacie v rámci životného cyklu.

3.Vreteno používať nútenej coolling režime coolling motora,predné a zadné ložiská.Chladiaceho média cez rozumné usporiadanie cyklus toku vretena orgán,preto môže trvať teplo vretena rýchlosť rotácie, aby sa dosiahla tepelná rovnováha,nech vretena teplota v určitej konštantnej hodnoty. Externé chladiace zariadenie účinok:udržiavanie konštantnej teploty chladiacej kvapaliny.

4.Vreteno zabudované PTC 140 snímač teploty(Technické parametre sú viditeľné v iných častiach tejto špecifikácia),môžete si to kedykoľvek, ak budete musieť chrániť teplotu motora.

5. Nástroj upevňovaciu metódy:táto vretena zabudovanú automatickú výmenu nástrojov zariadenie,drieku forma je ISO25.

Automatickým meničom elektrické vreteno osnovy kreslenia

Automatickým meničom elektrické vreteno parametrické krivky grafu

Automatickým meničom elektrické vretena technické parametre

Vreteno model:

RTM80-20-24Z/1.8 220V

Napätie:

220V

Maximálna rýchlosť:

24000rpm

Menovitá frekvencia:

400Hz

Elektrický prúd:

5.4

Motor úrovni:

Úroveň 2

Menovitý výkon:

1.8 KW (S1)

Špičkový výkon:

2.1 KW (S6)

Menovitý krútiaci moment:

0.59 Nm

Vrchol krútiaceho momentu:

0.84 Nm Technické parametre

Č.

projekt

Štandard

1

Vreteno zvírený prach/tesnenie plynu tlak (MPa)

0.2-0.25

2

Vreteno plyn tesnenie prietoku plynu

(L/min)

65±10(Keď sa na prácu)

3

Chladenie vody tlak (MPa)

≥0.25

4

Chladenie prietok vody (L/min)

≥2.5

5

Chladenie teplota vody (stupeň)

24-28

6

Vreteno statické štátu pulz (µm)

≤3

7

Vreteno vibrácií (mm/s)

≤0.8

8

Vretena priemer (mm)

Priemer 80 (0/-0.020)

9

Motor vinutí testovania Tlaku (V/M)

1000V/1 minútu vydržať Napätie test

10

Nástroj Rozhranie

ISO20

11

Invertor Špecifikácie

2.2 KW (220V)

12

Namontovanie

Pre odliatky, hliníkové, sklené, atď., a iné spracovanie

Vreteno inštalácie vysvetlenie

1.V Obehu Chladiaceho Systému Popis

Systém musí zabezpečiť, aby voda na chladenie teplota dodanie vreteno je medzi 24-28 stupeň. Zvyčajne nastavenie prietoku prepínač spätného potrubia chladiaceho systému,zabezpečiť dodávky vretena chladiacej vody. Chladiaca voda požiadavky: odporúčame používať destilovanú vodu, zatiaľ čo odporúčame Feinuokesi (Fenix) ochranné agent F1 (pomocou mierke 1: 200),teploty chladiacej kvapaliny je 26 stupeň ±2 stupeň,vstup, výstup teplota rúry nemôže prekročiť 5 stupňov.Je možné, tak dlho, Ako iné monitoring môže zabezpečiť plnšie vretena chladenie.

2.Vzduch tesnením ovládanie

Aby sa zabránilo vody alebo nečistôt vstúpi do vnútorného vretena,vreteno bude mať plyn tesniace zariadenia,plynové tesnenie stroj sa musí začať spustite stroj v rovnakom čase. A musím ísť cez multi-stage filtrácie.

3.Stlačený plyn požiadavky na kvalitu

Kvalita požiadavka plyn, ktorý sa používa v plynové uzávery:

Obsah oleja: 4. Spustený program pokyny

Len všetky monitorovanie vydané žiadne poruchy operačného signály,v rovnakom čase,všetky bezpečnostné zariadenia boli inštalované a fungujú správne,potom povoliť spustenie vretena.

Poznámka: nové alebo vretena, ktorý nie je použitý na dlhý čas musí byť beží pomaly.Po prvé,štart spustiť vretena pol hodinu ako 25% maximálnej rýchlosti,potom zvýšiť na 50% z maximálnej rýchlosti,spustiť 15 minút,nakoniec, zvýšiť na maximálnu rýchlosť.Je potrebné skontrolovať teplotu vretena v priebehu celého procesu, vreteno sa dostať teplé, ale nie horúce strane, ak vreteno sa zohrieva, pls zastaviť prevádzku a kontaktujte naše oddelenie služieb zákazníkovi.

5. Produkt slovník rozhranie pokyny:

Prosím, otvorte balík a skontrolovať, či sú niektoré škody pred prihláste sa, ak tam sú niektoré škody , prosím, prihláste sa a ihneď nás kontaktujte

Doprava

===================================================================

Táto Položka vám odosielame do 1-2 pracovných dní Nemecko DHL na platby prijaté .

Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu,prosím

Skontrolujte svoju adresu, keď budete písať na www.tantra-egypt.sk, ak chcete zmeniť predtým, než sme sa lode von.pls oznámenie nás na novej adrese.

Štítky: nástroje na frézovanie kovov, nc frézky, 2 vretena, iso20 vretena, cnc router, veľké cnc vretena, nástroje, náradie., vreteno cnc w, lego motorových technic, 2.2 kw atc vretena.


( 2 Hodnotenie )

Počet