88pcs Tabuli Nálepky Kuchyňa Jam Pohárov Organizátor Štítky, Samolepky 9cmx5cm Tabule Krieda Štítky Známky Perá, Nálepky Muraux

€5.11


Si len nenávidieť, keď nemôžete nájsť, čo vaša hľadáte? Všetko je úhľadne uložené v uzavretých nádobách, ale je to naskladané, takže ak neviete, kde je? Tu je perfektné riešenie: Pomocou rada štítky, samolepky , váš domov bude ako organizované a štýlové. My všetci milujú mať organizovaný domov a samozrejme, že to má vyzerať príliš dobrá. Každý má rád veci tidily uložené preč, ale označovanie týchto kontajnerov je kľúčom k dobrej a úspešnej organizácie. -Tieto jednoduché použitie štítkov prísť v ôsmich rôznych štýlov a poskytujú dokonalý štýlové riešenie pre označovanie všetky vaše storage položky. - Jednoducho ošúpte a nalepte štítok na vašom kontajneri . Potom použite ľubovoľný druh kriedou, z pravidelného na tekuté krieda, ak chcete napísať na štítok. -Tieto nálepky môže byť použitý znovu a znovu, organizovať a personalizovať akýkoľvek priestor vo vašej domácnosti z kuchyne do detských izieb. Popis: Farba: Čierna Nálepka veľkosť: o 9 x 5 cm Tvar: osem rôznych tvarov Funkcie: 1. Vhodné vykonávať s jeho uique dizajn. 2. Ľahko písať s kriedou a vymazať môžu byť znovu použité. 3. Vhodné pre vnútorné alebo vonkajšie, s nepremokavé funkciu. 4. Používa sa ako menovky, menovky na darčeky pre svadby, narodeniny a tak ďalej. 5. Skontrolujte, ako bylina, hrnce, zelenina označenia v záhrade, v kancelárii, v supermarkete, atď. 6. Štítok jam jar, sóda jar, mlieko fľaše, atď. v kuchyni. 7. Nevyhnutným položky do vášho každodenného života. Tento produkt je vybavený mastná marker pero . Farby pera je aj vodotesný. To nemôže byť vymazané po zaschnutí. Ak chcete zopakovať písanie, môžete použiť kriedou ho označte.

Štítky: tabule papier, krieda pero, biela, značka krieda, tabuľa tapety, štítok tabule, krieda biela, black label krieda, anime zápisník nálepky, krieda roll, krieda kus.


( 1 Hodnotenie )

Počet