Zákazku Veľkosť Vonkajšie Balkón Windows Záhrada Plastové Nepremokavé Opony 0,3 mm Hrúbka Mäkké Vysoko Transparentné Dážď Útulku

€9.41


Zákazku Veľkosť Vonkajšie Balkón Windows Záhrada Plastové Nepremokavé Opony 0,3 mm Hrúbka Mäkké Vysoko Transparentné Dážď Útulku

+++Špecifikácie+++

Funkcie: Ideálne pre paluby, na záhrade, terase, dvore, entryway, pool & detí hracej plochy, trvalé alebo dočasné použitie! Hrdza-dôkaz stanovenie systému - Pozinkovaného železa napätie krúžky Nízka hmotnosť a jednoduché skladovanie - Pohodlne ľahký a sklopný dizajn Jednoduchá inštalácia - S namontované napätie krúžky na špičke rohu, môže byť ľahko pripevnený na alebo oddelené od existujúcich štruktúr Nízke nároky na údržbu - Stačí čistiť spoločné s čistiacim prostriedkom a vodou Upevnenie Tyče sú Vylúčené. ------------------------------------------ 1x slnečník Plachty 1set Nylon Laná Materiál:PVC MÄKKÉ SKLO, Hrúbka:0.3 mm Máme tiež 0.5/0.8 mm na sklade ,ak potrebujete, prosím, kontaktujte nás pre detail cenu.

VITAJTE V NAŠOM OBCHODE~! Zásielky *Zdarma Plavby Sme zadarmo loďou po celom svete tým, že Čína Príspevok Air Mail cez Čína Príspevok.Tovar vám bude odoslaný na vašu adresu uvedenú na www.tantra-egypt.sk.Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa a psč je správne.Budete si všimol, s sledovacie číslo raz zásielka podaná. Bude to trvať približne 15-20 dní pre shippment príchodom. *Kupujúci " Informácie Snažíme v našich silách, aby sme vám poskytli najspoľahlivejšie,affortable spôsob prepravné služby.Ak nechcete prijímať položky na čas,pls ihneď nás kontaktujte pre ďalšiu pomoc.Ďakujeme! *Dodacia Lehota Všetky položky budú odoslané s 2 dní po úhrade sa vymaže.To bude trvať 15 až 20 dní pre shippment príchodom. Platby Prijímame kreditné karty, moneybooker, western union, T/T, a tak ďalej. Reture Politiky 1. Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po položka reeived&vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom reeived. 2.Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia,meno, aukcie δελτίο,a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile.Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie. 3.Prosím repack položky opatrne.Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné.V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. 4.Ak je položka zistí chybný,tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho.Položky vrátený bez RMA číslo bude zneškodnil a vrátená odosielateľovi.Buyes je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady.Kupujúci je zodpovedný za letného poštovného pre tovar, ktorý je vrátený odmietol a /alebo nedoručila.Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na krabici alebo štítok sa vrátil v roku. Spätná väzba 1.Nenechávajte Negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,Prosím kontaktujte nás najskôr, ak máte nejaký problém.Sme vám najlepšie riešenie.Vopred vám ďakujeme za vašu spoluprácu. 2.Nechajte nám spätnú väzbu pre nás po prijatí položky,pre informovanie nám, že máte prijímať položky. 3.Náš systém sa automaticky vráti spätná väzba raz, ostáva na nás. 4.S cieľom poskytnúť vám lepšie služby,prosím, spracovanie transakcie celkom.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie.(Nie je možné vrátenia hodnotenie v new www.tantra-egypt.sk Politiky ),pretože sme tiež zvážiť NEUTRÁLNE odozvu ako NEGATÍVNU spätnú väzbu. ĎAKUJEME, ŽE STE OPÄŤ~!

Štítky: bushcraft, doypack, spad, bushcraft firesteel, dvere japonsko, cabriolet, veľké núdzové deka, záves pre live priestor, apache tričko, vnútorné zariadenia polica.


( 1 Hodnotenie )

Počet