Cie štvorcové prst medailón custom handmade mužov, kožené topánky originálne teľa kožené podrážka mužov slip-on fialová patinou loafer101

€130.05


Boli sme robiť ručne vyrábané topánky na mieru viac ako 10 rokov. Máme zákazníkov po celom svete, vrátane Británia, Švédsko, Taliansko, Kanada, ,perfektné na mieru obuvi, ktorá sa dokonale hodí k vašej nohy.

Remeselníkov v našej dielni boli v podnikaní pre viac ako 25 rokov. Sú zdatní a vedia, ľudské nohy štruktúry a podporu bodov, vrátane svetových rozsahu topánky technológie. A všetky naše topánky sú vyrobené s použitím prvej vrstvy teľa kožené a ručné farbenie. Poskytneme vám ponúka exkluzívne a jedinečné služby.

Okrem čierne, ostatné ostatné farby sme maľovali ručne,takže viac alebo menej bude existovať farebný rozdiel,ale v rovnaký tón.

Náš Sľub

Osobné doručenie a pozornosť k detailu je naším cieľom, či už si kupujete topánky alebo jednoducho kúpi pár šnúrky, uisťujeme, že budeme vás starať-free. Obuv v našom obchode bude mať doživotnú záruku.

Spätná väzba

Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu po transakcii je kompletný, Ak ste spokojní s našimi topánky a naše služby. To by bol náš najväčší úspech. Ďakujem.

Topánky starostlivosti

Ak si myslíte, že naše topánky trvať niekoľko týždňov, ak chcete volať a môže trvať celý život, čas, jeho dobre stojí za trochu času na starostlivosť o vaše investície. Tu sú niektoré jednoduché pravidlá:

* Vždy čisté topánky pravidelne upratovanie vypnúť všetky prebytočné nečistoty s štetcom, alebo navlhčenú handričku.

* Pre kožené topánky použiť kvality obuvi poľský alebo krém a fanúšik mimo buď so suchou handričkou alebo kefou.

* Pre semiš topánky štetcom vlasu s semiš štetcom.

* Pre nubuk topánky utrite handričkou mierne namočený v mydlovej, teplej vody.

* Ak topánky sú mokré, nechajte ich uschnúť prirodzene ako kvalita teľa kožené topánky si vyžadujú pomalé prirodzené sušenie.

* Používanie obuvi tree odporúčame ako to pomôže zachovať tvar obuvi.

Štítky: formálne obuv muži originál, ručne vyrábané topánky etnických mužov, somar obuv muži, muži obuvi, pánske topánky pravej kože eco, patina prívesok, vlastné logo, semiš topánky mužov chlapci, muži hnedé kožené topánky pravej kože, muži móda.


( 1 Hodnotenie )

Počet