OYYU 25 mm Zapichovanie Sústruh Držiaka Nástroja KTGFSR2525M16 KTGFSL2525M16 KTGFSR KTGFSL 2525M16 Vonkajšie Sústruženie Fréza Ramienka použiť TGF32

€9.36


Balík Obsahuje:

1pcs otáčania nástroja(nie vrátane karbidu vložky)

O nás:

One-stop obstarávania platformu pre "OYYU" CNC nástroje. Dodávateľ kvality rezné nástroje. Zriadená v roku 2013, spoločnosť sa hlavne zaoberá zahraničný obchod export. Spoločnosť má vytvorené veľmi vyspelé logistické kanál pre mnoho rokov. Spokojnosť zákazníkov je vysoká a produktov môžu byť doručená na svete lepšie a rýchlejšie. Spoločnosť vyrába hlavne CNC ramienka, CNC čepeľ, závitové čepeľ, karbid konci mlyn, ťuknite na položku a vrtáka. Konanie na významných značiek CNC čepele: MITSUBISHI, Taegutec, KORLOY, ZCC.CT, KYOCERA, Tungaloy, Sumitomo, vargus, HITACHI, DIJET, ISCAR. Rezné nástroje sú známe ako "priemyselná zuby", a ich výrobky sú široko používané v mnohých oblastiach, ako sú stroj, nástroj, priemysel, pre automobilový výrobný priemysel, plesní, spracovateľský priemysel, letecký priemysel, národnej obrany priemysel, oceliarsky priemysel, elektronický priemysel, atď., ktorý je nenahraditeľný v modernom priemysle. Úlohu. "OYYU" sa zaväzuje zákazníka prvý a nadviazať dopredu. Naša spoločnosť môže poskytnúť kompletnú podporu riešenia pre obrábanie, výroba a podľa rôznych potrieb zákazníkov.

Štítky: sdjcr1212h07, sústruhu frézy, 5 mm, koniec groove fréza, skrutka fréza 25 mm, hairdresse nástroje držiteľ, vápno nástroj, sústruh rezné nástroje držiteľ, loptu dreva sústruženie, disk dreva sústruženie, groove sústruh nástroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet