SUPCASE Pre LG V30 Prípade UB Pro Full-Telo Robustný Kryt Závesu s vstavaným-in Screen Protector Pre LG V30s,V30 Plus,V35,V35 ThinQ

€14.55


SUPCASE Pre LG V30 Prípade UB Pro Full-Telo Robustné Puzdro Kryt s

Vstavaný Chránič Obrazovky Pre LG V30s,V30 Plus,V35,V35 ThinQ

Popis Výrobku >>>

Hľadajú špičkovú ochranu spojený s pohodlím? Potom UB Pro je pre vás! Toto puzdro je navrhnuté tak, bezpečné-montáž, dvojvrstvový systém, ktorý zabezpečí váš smartphone je bránil proti kvapky, padá, škrabance, odreniny a žliabkové (duté) dláta. Pohodlie vstúpi do hry s zahrnuté puzdro, ktoré ponúka plne otočná opasok. Začiatok to všetko preč s postavená-in, dotyk-kompatibilné screen protector a port sa vzťahuje na obranu proti prachu a nečistôt.

Funkcie >>>

Presne navrhnuté pre LG V30 / LG V30 Plus/LG V30 s/LG V35 ThinQ/LG V35. Prvides plný prístup k telefónu porty, funkcie a citlivosť. Postavený pre náročné použitie, a ideálny pre vonku. Advanced dual layer ochrany s vstavaným obrazovku, nárazov jadro a nárazu odolný nárazník. 360 stupňov otočná opasok puzdro na nosenie pohodlie. Vyrobené z prémiovej mäkké TPU a PC materiálov s port sa vzťahuje na bloku prachu a nečistôt. Trvalú ochranu v športový dizajn, k dispozícii vo viacerých farbách.

Package zahrnuté:

Telefón Prípade (s vstavaným-in Screen Protector ) 1 x Otočná opasok závesu x 1

Štítky: mobilné lg v20 prípade, prípade lg zamat, spálňa koberec, lg 7 thinq, ub pro, tp x, prípade iphon, lg thinq v50, lg v30, lg v40.


( 5 Hodnotenie )

Počet