Automobilové Dvr Kamera Full HD 1080p Video Rekordér 3,0 Palca Dashcam FH06 Registrator G-Senzor Dash Cam

€10.11


Automobilové Dvr Kamera Full HD 1080p Video Rekordér 3,0 Palca Dashcam FH06 Registrator G-Senzor Dash Cam

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

Chipeset: Novatek 96223 chipset.Sn: 3.0 Palcový LTPS 16:9.Zobraziť Uhol: 170 stupňov.Objektív: 4 okuliare φ17MM objektív s SC1043 senzor

Rozlíšenie: 1920*1080P 24 FPS, 1280*720P 30FPS.Funkcie: G-Sensor, Kruh Rrecording, Detekcia Pohybu, Sn, Šetrič Anti-Tras, Vyváženie Bielej, Dátum Pečiatka.Režim kamery:1200M

Video Formát: AVI.Foto formát: JPEG.Farebné efekty: Štandardné.Pamäťová karta: podpora TF karta (4GB ~ 32GB) (nie je súčasťou)

Mikrofón, Reproduktor: Vstavaný.Aktuálna Frekvencia: 50HZ / 60HZ.USB Rozhranie: USB 2.0.Video formát: PAL/NTSC

Power Interface: 5V 1A.Jazyk: Anglický, Francúzsky, Španielsky, Portugalský, Nemčina, Taliančina, Tradičné/ Zjednodušená Čínština, Ruština, Japonský, Kórejský, Thajský, Česká

Farba: Čierna

materiál: kov

Package zahrnuté:

1 X Car DVR

1 X Nabíjačka Do Auta

1 X USB Kábel

1 X Držiak

Vezmite prosím na vedomie:

1. Potrebuje micro-SD, ktorý by mal byť originálny, a vysoká rýchlosť C10, 4-32 GB.Byť carful existuje mnoho kópií na trhu.

2. Nie nabíjanie cez usb kábel z počítača, prosím, nabíjania cez 12V auto nabíjačku.

To môže spaľovať základnú dosku ak na voz 24v napájania, prosím pridajte 24v na 12v converter.

3. Na udržanie bezpečnej jazdy, ako auto teplota je veľmi vysoká, keď vonku, v lete, ak veľké batérie, bude ľahké k výbuchu,takže batérie auta DVR sú vyrábané veľmi malé. Batéria je len pre uloženie videa pri vypnite zrazu. Preto prosím, nabíjanie cez nabíjačku do auta, keď sa použije.

4. Ako slučky nahrávanie?

1>, Prosím, zapnite slučky nahrávania v ponuke.

2> Prosím, formátovať kartu do fotoaparátu pred použitím.

3> Prosím, zapnite nízka alebo vypnutá G-senzor vďaka vysokej citlivosti, to ušetrí veľa videí, ktoré nie je možné cyklus pokryté, takže karta je plný plný čoskoro, potom to prestane video.

5. Zobraziť Uhol:

Uhol ukázalo, že na displeji nie je názor, uhol, pleaseplay videa na počítači, bude to väčšie a jasnejšie než v registrátora.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.tantra-egypt.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.tantra-egypt.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Štítky: cam dash, 4k dashcam, DVR, 70mai, auto h4, auto cam záznamov, nahrávanie videa, dashcam dual, kamera dvr automobily, fotoaparát auto full hd.


( 1 Hodnotenie )

Počet