Ufine 5 Nastaviť Cestovné Batožiny Organizátor-Obojstranný Carryon Ľahký Balenie Kocky Skladovanie Tašky

€13.43


Balenie A Montáž Všetko Podstatné V Batožiny Môže Byť Dosť Ťažké...

...Ak Používate Tieto Balenie 5 Kociek!

Ufine má určená táto praktická sada 5 balenie organizátorov vám zmestí viac položiek vo vašej batožiny a udržať všetko v poriadku v priebehu cesty.

Čisté oblečenie, špinavé oblečenie, obuv, bielizeň, ponožky, doplnky, toaletné potreby – všetko, čo sa zmestí v našej vaky na balenie!

Aj keď ste pack príliš veľa položiek a nemôže si spomenúť, kde je všetko otvorené oka dizajn vám pomôže zistiť bez toho, aby rozbaľte tašky.

★JEDINEČNÝ DVOJITÝ OBOJSTRANNÝ VRECKÁ DIZAJN-2 5 kocky sú obojstranné batožiny organizátorov,aby ste sa mohli oddeliť svoje vrcholy z dna,alebo čerstvé oblečenie od svojho špinavé tie

★ORGANIZOVAŤ VÝLET-toto 5 veľkých odkladacia taška organizátor pomôže pack podobné predmety spolu.Jedna kocka na bielizeň,jeden na kabáty,alebo malé batožiny organizátori pre deti,veľké batožiny organizátori pre ženy,prašník pre mužov. Byť kreatívny a organizovať veci tak, ako si lásku.

★NÁJSŤ SVOJE VECI VO FLASH-tieto balenie kocky funkciu priedušná oka design ľahšie vyhľadať položky vo vašom kufor.Môžete vytiahnuť, že jeden konkrétny kocky z vašej taška dostať presne to, čo potrebujete namiesto prehodiť cez hromady oblečenia v kufor.

★ŤAŽKÝCH BATOŽINY ORGANIZÁTOR-ľahký a odolný nylon obstojí v skúške času, vedenie položky bezpečné bez pridania váhu vašej batožiny.

★VYHNITE sa NADVÁHY POPLATKY-každá obalová kocka má chyť rukoväť. Trvať 1 kocka s vami ako carry-on položky znížiť hmotnosť zapísanej batožiny. Skvelý spôsob, ako udržať organizované pre rodiny, dovolenka, služobné cesty, turizmus, camping, turistiku, výletné dovolenku.

Štítky: taška cez víkend, vzor balenie kocky, dámy carryon batožiny, 2020 taška ženy, kriega batožiny, taška na rameno, loui vuitton, balenie kocky, box kocka skladovanie, hot sexy ženy foto.


( 0 Hodnotenie )

Počet