6pcs ŽÚ2 ŽÚ4 ND8 + Postupné ŽÚ2 4 8 Filter Nastavený pre Cokin P Série s puzdrom nové

€7.37


ak chcete získať nižšiu cenu, prosím, napíšte mi .vážení, uvedomte si, somethings, ak si kúpite viac $7, poskytneme vám sledovať číslo , skontrolujte, či vaše logistické informácie, Popis vysokej kvality,úplne NOVÉ! (Tretej Strany) Kompatibilný s Cokin P série. Postupné filter je POTREBNÉ pre digitálne používateľov, pretože digitálny snímač na rozdiel od filmu má veľmi nízke expozície tolerancie. Podrobne sa stratia na oboch nízke a vysoké svetla oblasti. Ak chcete tento problém odstrániť, musíte postupné filter na zostatok na to! Ako používať: 1. Skrutka krúžok adaptér na objektív. 2. Zasuňte držiak filtra na krúžok adaptér, kým sa modul na mieste. 3. Posuňte filter do jedného držiak filtra sloty, ktoré je adaptovaný podľa vášho filtra veľkosť. Vrátane: G. ŽÚ2 filter x1 G. ŽÚ4 filter x1 G. ND8 filter x1 ŽÚ2 x 1 ŽÚ4 x 1 ND8 x 1 6 sloty filter prípade x 1

Platby

· Prijímame Viazaný LEN, prosím posielať platby na náš Viazaný účet:

· Escrow umožňuje platiť pomocou kreditných kariet, debetných kariet, s a Escrow účet zostatkov.

· Dražbe Číslo Položky, vaše celé Meno a Adresa príjemcu, MUSIA byť zahrnuté do Úschovy platby.

· Všetky platby sú očakáva, že do 7 dní po ukončení aukcie je zatvorené. Všetky non-zaplatiť uchádzačom bude oznámené a získať neplatené varovanie z e-Bay.

· Kombinovanej Dopravy pre viac položiek je k dispozícii na vyžiadanie. Ponúkame zľavu na Poštovné a manipulačný Poplatok pre všetky ďalšie položky boli zaslané na rovnakej adrese.

Doprava

1. Po zaplatení je zrušené začiarknutie tejto položky bude dodaný prostredníctvom Štandardnej Air Mail (Hong Kong Post) v priebehu 48 hodín, ale vylúčiť víkendy a iných právnych dovolenku.

2. Všetky položky bude deklarovaná ako "Darček" s nízkou hodnotou, vždy sa snažíme právne minimalizovať dovozné clá pre zákazníkov. Prosím, prosím, na vedomie, že nie sme zodpovední za všetkých ciel.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie

čas predaja

· Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave. Ak položka je poškodená, informujte nás prosím do 14 dní po prijatí položky, sme nahradí nový alebo vrátenie peňazí v prípade, výdaj zo skladu (poštovné, poistenie a manipulácia poplatky nie sú vratná).

· Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na reshipping.

· Vrátiť predmety zahŕňajú originálne balenie a príslušenstvo.

· Sme trvať až vymeniť alebo opraviť ju pre vás od výrobcu v prípade, že dodané položka je nájdená chybná, pričom prepravné náklady by byť narodené kupujúcim.

· Majte Escrow prijatí spolu s vrátené položky tak, aby sme mohli spracovať výmenu alebo opravu spôsobom.

kontaktujte nás

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu.

Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Štítky: filter hoya, cokin, filter gnd, filter cokin, prípade, projektor, cokin filter nastavený, prípade mini projektor, filter puzdro, cokin p, filter nd8.


( 0 Hodnotenie )

Počet