IFace Mall Nárazníka Shockproof Telefón puzdro Pre iPhone X XR XS MAX 7 8 Plus SE2 Bling Slim Mozaiky Heavy Duty armor Zadný Kryt Prípade

€5.06


Popis Produktu

1.iFace mall brnenie Shockproof Prípade

2.Luxusný Telefón Zadný Kryt Pre iPhone X XR XS MAX 7 8 Plus SE2

3. Top Kvality s Nízkou Cenou

4.Chráni váš telefón pred prachom, škrabancami, dings a šok

5.Poskytujú reálny obraz pre predajcov

6.Nad 2 ks je prednosť ,a bude mať rovnako ako 10% off

7. Prosím, dať 5 hviezd spätnú väzbu, ak máte uspokojiť našich výrobkov je pre nás veľmi dôležité ,ak máte akúkoľvek otázku , prosím, kontaktujte nás , poskytneme vám na www.tantra-egypt.sk .

Naše Služby

1, Rýchle Dodanie 2-5 Dní + Včasné Teplé Odpovedať + Pozitívny Postoj;

2, Rýchlo Vyriešiť Problém pre Každého Zákazníka;

3, Drop Shipping Podporu! Zmiešané Farby Podporu! Veľkoobchod Podporu;

4, ruský Priatelia, Prosím zanechať svoje MENO na prijímanie zásielok

O Logistiky

1. Pokyny budú spracované včasné po zaplatení overenie,zvyčajne do 48 hodín, okrem víkendu a sviatkov. 2. Skontrolujte prosím vašu adresu opatrne.uistite sa, že adresa je správne ,aby ste môžu prijímať zásielky .To je veľmi dôležité , nezabudni na to, ako budete platiť ! 3. ak ste si vybrali" Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ",potom musíte vedieť, že to nebude poskytovať informácie o sledovaní a dodať čas dlhší ako iné prepravné metódy .ak ste prenasledovali ho ,potom ste súhlasili, no sledovania informačná služba .ale nebojte sa príliš veľa ,to je lacné a spoľahlivé . 4. Ak ste nedostali vašu zásielku včas, prosím, kontaktujte nás. Budeme kontrolovať, a to rozšíriť ochranu čas pre vás, alebo odoslať, alebo vrátenie peňazí ,každé riešenie bude v poriadku.

O Spätnú Väzbu

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím stráviť pár minút napísať nás pozitívne 5 star spätnú väzbu ,vďaka vopred za vašu podporu . 2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba alebo otvoreného sporu. Sme tak bude to v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť akýkoľvek problém.sme vážne predávajúceho, prosím, dôverujte nám

Štítky: veľa iface, 6t tenký pancier, fubu, 6 tenký pancier, puzdro pre iphone 7 s apple diera, dievča iface, iface iphone x, iface telefón prípade, Mall, 9 cti prípade lite.


( 4 Hodnotenie )

Počet