Kostné Vedenie Slúchadlá Bluetooth V5.0 Otvoriť Slúchadlo Bezdrôtového Free Uši na Zníženie Hluku Šport pre Beh Fitness Jazdy

€35.64


[Kostné Vedenie Dizajn]:zvuk prenáša prostredníctvom kostnej na sluchový nerv, nie je potrebné dať do ucha, žiadne poškodenie bubienka, dobré pre používateľa na advoid uchu choroby a straty sluchu. [Pohodlné na Nosenie]:Smart tvarovaných čelenky sú ľahké a pružné, aby sa zabezpečilo pohodlie počas predĺžené nosenie. V kombinácii s dlhou výdržou batérie, tento kompaktný fit vám umožní vychutnať kontinuálne hudba a hovory na päť hodín [Dizajn pre Športové]:IP56 vodotesné, aby odolalo svetlo dažďu a potu pre outdoorové aktivity ako behanie, bicyklovanie, beh, jazdu pod. Použitie ABS + zliatiny titánu umožniť slúchadlá ľahká, ale trvácnejšie. Ergonomický dizajn pre pohodlné nosenie, určite si šport voľne nikdy sa nemusíte obávať o hádka. [Rýchle Pripojenie]:Moderné bezdrôtové slúchadlá s Bluetooth v5.0 pripojenie a pohodlné viacbodové párovanie kompatibilné s iOS a Android Bluetooth-ready smartphony alebo tablety a PC a Mac počítače a notebooky.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, pre domáce, úradný xiao, smart home, bluetooth receiv, česť, myš razer, šport top, bluetooth headphon.


( 1 Hodnotenie )

Počet