Pre BMW X6 F16.2016.2017 Strešné Nosiče Auto Batožiny Vysokej Kvality Zbrusu Nový Hliníkový Vložiť Montáž autopríslušenstva

€109.17


Materiál :ISO9001 Vysokej Kvality Značky Nové Hliníkové

Veľkosť : Cez Plesne Produkujú. Veľkosť a Medzery Nosenie.Dobrá Kvalita.Zaručiť 100% veľkosť produktu vhodné pre inštaláciu.

Produkt Množstvo: 1 Sada ( 2 Root Strešný Nosič )

Strešný Nosič Farba : Strieborná

Hmotnosť výrobku : Cca 4,5 KG .

Úplne Nový Hliníkový Materiál gurantees vynikajúce anti - teplo , anti-kyseliny,anti-soľ,anti-korózne,predlžuje životnosť ďalej .

Už vyhral overenie patent na inovácie, dizajn na Strešné Nosiče .

Tovar bol vyrobený podľa ISO9001 & TS16949 veľká továreň, prísny systém riadenia zabezpečuje stabilnú kvalitu.

Certifikát prešiel:ISO9001&TS16949

Miesto Pôvodu:Guangzhou,Čína.

Naše výrobky sú najvyššej kvality normy pre výrobu a spracovanie,Naše produkty v našej krajine iba poskytnúť predaj 4S shop,Sme don\ \ 't chcú nižšej kvality výrobkov nízku cenu získať viac objemu predaja,Sme sa vykonáva len na najvyššej úrovni kvality výrobkov.

Profesionálny Personál Inštalácia : Vložiť inštalácia, je veľmi silný(veľmi jednoduché)

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. Doprava po celom svete tým, EMS,E-EMS , DHL,FedEx, Čína príspevok, a pod. ( S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie ) . 2. Objednávky parcela bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní. 3. Pred platby, prosím, skontrolujte dodaciu adresu a ostatné požiadavka na položku.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Ak Objednávku Adresa / Tel / Psč / Adresát Akúkoľvek jednu chybu,Balík nie je schopný byť prijaté.Sme nenesú nijakú Zodpovednosť, Vďaka ! 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.O termíne dodania, nemôžeme ovládať dokonale, bude vám sledovať ho, kým budete prijímať a dodávať vám sledovacie číslo. Ak pozemok nie prišli do očakávaný čas, prosím kontaktujte nás a my vám spokojní odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 5. O doručení spôsob a cenu, prosím, pozrite si možnosť vybrať si spôsob dopravy ! 6.Nie sme zodpovední za žiadne dane alebo Zabalené v colnom sadzobníku.Ak potrebujeme znížiť colné deklarovaná hodnota pozemkov.Odošlite objednávky v čase, aby sa nám! ! ! ! ! Sme Profesionálne Auto Príslušenstvo Výrobca ,najvyššej kvality a najnižšej ceny sú naše hlavné výhody, takže naše produkty viac konkurencieschopný na medzinárodnom trhu.Ak chcete veľkoobchod, môžete nás kontaktovať, sme vám perfektné ceny.Očakávali sme stanoviť dlhodobú podnikania s vami v budúcnosti.

VRÁTENIE & RETURN:

1. Ak sa chcete vrátiť, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním.

2. Ak tovar stratený alebo poškodený na prepravu spôsobom, vrátime vám peniaze k vám, alebo poslať k vám znova.

3. Prosím, aby sa položky zostať v pôvodnom stave. Ak to nie je fit vás, prijímame len nie je poškodené položky.

4. Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez hovorí k nám, budeme odpovedať a riešiť problém, ktorý máte, čo najskôr, vedenie komunikácie sa cení.

Spätná väzba:

1. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a všetkých kupujúcich. Venujte prosím niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovaní tu. Ďakujeme!

Kontaktujte Nás:

1. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás! Ďakujeme!

2. Robíme skúste reagovať tak rýchlo, ako je to možné. Budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky máte!

Ďakujeme Za Vašu Podporu! !

Štítky: bmw strešný nosič, bmw x6 strešný nosič, košík umývadlo, qashqai strechy, bmw strechy železničnej, auto strešné nosiče, koľajnice strešný nosič mazda, nissan qashqai strechy, rack strešný nosič kia sportage, pes autobox.


( 0 Hodnotenie )

Počet