40 mm K99 vlajková loď Modrá Enchantress Monitor Slúchadlá Ovládač 32 Ohm 64 Ohm HiFi Bluetooth Slúchadlá Reproduktor pre fanúšikov Ovládač

€60.29


Funkcie:

40 mm 32 Ohm vlajková loď reproduktor jednotka, špeciálne vyrobené pre audiofilov. Membrána je vyrobená s rôzne zmiešané matereial, reproduktory držiak krúžok je vyrobený cnc obrábanie a 3 krát oxidácii a sandblasting. Pomocou maximálny výkon magnet. Hlboké basy, mediant výšok, sú jemné a mäkké, hladké , veľký spev, super clear pre inštrumentálnu hudbu. To môže byť používané na otvorenie typ a uzavreté slúchadlá. Hodí sa pre motocyklové prilby bluetooth headset rovnako, úžasný zvuk!

Parametre:

Kategória: Elektrické (dynamický)

Používa: Vysoká vernosť (domov)

Tvar: Okrúhly

Zloženie: Koaxiálny zložených

Membránový Materiál : Non-papier

Magnetického obvodu forma: magnetické typ

Frekvenčné charakteristiky: Stredná (vysoká) frekvencia

Menovitý výkon: 0.05 W

Menovitá impedancia: 32 ohm, 64 ohm

Frekvenčná odozva: 20Hz-20kHz

Smerovosti: Slúchadlá

Citlivosť: 118dB/W

Priemer: 40 mm

Hrúbka: 8 mm

POZNÁMKA:

Rozdiel medzi 32 Ohm verzia a 64 Ohm verzia je, že 64 Ohm verziu môžete vykonať výraznejšie basy účinok.

Balenie:

1 pár slúchadiel ovládač jednotky

SLUŽBY Vysokej Kvality Produktov. Objednávky bude dodaný von do 3-5 dní po vašu platbu. Špecializované zákazníka služby. POZNÁMKA: Ak chcete zabezpečiť rýchle dodanie, pozrite si prosím vašu objednávku údaje (meno a priezvisko/ adresa/ množstvo/ telefónne číslo) predtým, než vykonáte platbu.

Kontaktujte nás, ak máte otázky.

Štítky: modrý zub slúchadlá hovor, plyn monitor 32, mp3 prehrávač, basový reproduktor jednotka, reproduktor, 40mm reproduktor, konektor pre slúchadlá, ghxamp, monitor pc, 40 mm reproduktorov, slúchadlá 40mm driver.


( 2 Hodnotenie )

Počet