UMGODLY 1PC Medi Jeden Posuvné Triple Kruhy, Ucho, Kosti Putá s Perlami Zirkón Kamene Klip Náušnice Šperky pre Ženy

€13.55


Funkcie:

Nový a vysoko kvalitné.

Najlepší darček pre vašich priateľov a seba,

Veľmi individualizovať, nech vás prílev do naraz

Wild, osobnosť, veľmi populárne

Farba: Oxidácii Čierna,Špeciálne, Pričom môže mať na dlhý čas

Materiál: Meď + Cubic Zirconia

Package Zahrnuté:funkcie opp taška

1. Obrázky zobrazujú sa iba niektoré vzorky, môže sa zobraziť odlišné štýly na objednávku.

2. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú na účet kupujúceho, ak tam bude účtovať.

1. www.tantra-egypt.sk akceptovať platobné metódy: Visa,Mastercard,QIWI,Western Union a T/T(bankový prevod) 2. Kupujúci Chrániť: www.tantra-egypt.sk len uvoľnenie platbu na nás po potvrdení dodanie vášho tovaru.

1. Sme doprava zadarmo na všetky naše položky EMS/DHL/UPS/RPX alebo DHL Global Mail /ePacket / Čína Príspevok ,na prepravu spôsobom bude závisieť od celkovej sumy vašej objednávky: Objednávka hodnota hodnota Objednávky hodnota Objednávky >$200,doprava cez DHL, Fedex,SF,ect. 2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné Inšpekcie. 3. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné poplatky. 1. Ak výrobky nie sú rovnaké ako desription alebo zlomené v tranzite. Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás. 2. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a budete musieť zaplatiť za návrat poštovné náklady 3. Môžete nás kontaktovať na Trademanger alebo odchode nám správu na www.tantra-egypt.sk, alebo pošlite nám e-mail, Budeme reagovať na vás do 24 hodín, do 36 hodín na Víkend Náš pracovný čas: GT AM 8:30~ 6:00 PM

1. Ak máte akékoľvek otázky alebo akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo on-line,Budeme radi pomôžu a snažiť sa dostať späť k vám do 24 hodín.

2. Vaša spokojnosť, naša snaha. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetky kupujúcim pri objednávke skončil. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, úprimne vás pozvať na dovolenku nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre hodnotenia, To bude mať len 1 minúta.

3. Ak ste nespokojní s ňou, prosím, napíšte nám pred odchodom negatívne alebo neutrálne alebo skóre 1 alebo 2.Budeme sa snažiť vyriešiť k vašej satisfactoy a aby vaše nákupné skúsenosti príjemný tu.

Štítky: kravatu obyčajný 6 5 cm, tc421 transformovať, sledujte galaxy s5, vans tumblr chlapec, okno otvárač f, xr personalizuje, usb honda nc700, waterpaints nastaviť, termic uv gél 4.


( 0 Hodnotenie )

Počet