Rolling Wheel Nohy Masážneho Valčeka Proti Celulitíde Kŕčové Žily Liečiť Pružnosť Pohodlný Relaxačný Prenosné Masážne Nástroje

€7.02


O produkte:

【KVALITNÉ] vyzýva: Naše nohy masér je vyrobená z vysoko-kvalitné a trvanlivé lekárske-stupeň ABS plastu,ktorý je bezpečné, netoxické& zápachu,šetrné k životnému prostrediu,udržať si kúpiť za najnižšiu cenu a použiť ho v pohode.

【NEOPOZERANÝ DIZAJN] vyzýva:dizajn rolling wheel vás masáž vaše nohy, pohodlné. Náš masér je vybavený ježka, akupresúra a reflexná valčeky nástroj.Je to veľmi výhodné pre vás na použitie,keď sedíte na pohovke a používať ho ,budú vám rýchle, presné úľavu od bolesti.

【POHODLNÉ a PRENOSNÝ] vyzýva:naše nohy masér je ľahký a mini,čo je jednoduché prenášanie a používanie,bezpečnosť a vedľajší účinok, je Vhodný pre použitie v kdekoľvek a kedykoľvek,je to dobrý produkt pre vaše cestovanie.Unikátne koliesko dizajn vám môže pomôcť urobiť komplexnú masáž nôh.

【POMÔŽU VÁM RELAXOVAŤ] vyzýva: Navrhnuté na upokojenie noha& päty bolesť kvôli plantárna fasciitis, neuropatia a iné ochorenie, môže účinne osviežuje unavené, boľavé, achy nohy a podporuje lepší prietok krvi na zvýšenie celkového zdravia

【100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI] vyzýva-Vaša spokojnosť je naša záruka.Ak ste don\ \ 't absolútne milujú svoje Nohy Masér z akéhokoľvek dôvodu, prosím, aby nám vedieť a my\'ll vrátime peniaze späť, alebo poslať náhradu!

Package :1pcs

Štítky: stlačte koliesko, abdomin stroj, ab wheel, kŕčové žily, koberce nohy auto, kŕčové, nohy, kolieska pvc, koliesko nohy steny, ab roller, bicykel big foot.


( 0 Hodnotenie )

Počet