XOSS G+ Požičovňa Počítačov Bezdrôtový Požičovňa Počítačov Strava Požičovňa Počítačov GPS Cyklistické Rýchlomer Bluetooth Bike Príslušenstvo

€5.56


XOSS G+ GPS Bike Počítača

XOSS G+ požičovňa počítač obsahuje otáčkomer a tachometer funkcie, pomáha pri jazda vedecky a efektívne. Profesionálne XOSS Cyklistické Počítač na Koni APLIKÁCIA podporuje nahrávanie na koni dát cez Bluetooth a synchronizovať s Strava rovnakom čase, ktoré chcete zdieľanie vašej jazdy záznam & skúsenosti jednoduché.

Prečo je potrebné GPS tachometer + rýchlosť, kadenciu a srdcovej frekvencie monitora ? Rýchlosť tempa, snímač poskytuje mobilný telefón alebo GPS počítač s kadenciou údaje, ktoré nemožno ju získať, pomáha vodičovi na získanie dobrej energie výstupný výkon pomer, a vyhnúť sa energetické straty spôsobené príliš rýchlo alebo príliš pomalé tempo. Meranie srdcovej frekvencie umožňuje cvičenie bez toho, aby museli hádať zvládnutie právo intenzity, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele efektívne a zabránenie nadmerného alebo nedostatočného výkonu prostredníctvom srdcovej frekvencie detekcie,je ľahko skontrolovať pokrok a preukázať svoje úsilie. Tieto tri druhy informácií sú zhromažďované v GPS tachometer, ktoré môžu byť ľahko spočítajú a zdieľané prostredníctvom APLIKÁCIE ako Strava.

Rozdiel medzi XOSS G a XOSS G+

Vezmite prosím na vedomie: XOSS G je základná verzia GPS počítači, nie je ANT + protokol prenosu, a to nepodporuje snímače, má Bluetooth a podporuje nahrávanie na mobile Aplikácie. XOSS G + GPS počítač s rozhraním Bluetooth a ANT + podpora pre pridanie rýchlosti / kadencie snímač a snímač srdcového tepu, podpora nahrať na mobile APLIKÁCIE; Funkcie: XOSS G záznam 9 typov údajov Prúd/AVG/MAX RÝCHLOSŤ Uplynulý Čas/ Výška/ HODINY Sledovať Vzdialenosť/SVAHU/Celková Vzdialenosť XOSS G + záznam 15 typov údajov Prúd/AVG/MAX RÝCHLOSŤ Prúd/AVG/MAX Tepovej frekvencie Prúd/AVG/MAX KADENCIE Uplynulý Čas/ Výška/ HODINY Sledovať Vzdialenosť/SVAHU/Celková Vzdialenosť

Nákladovo efektívne GPS Cyklistické Počítač pre Nadšencov GPS, BEIDOU, GLONASS a GALILEO | 1.8" LCD Displej | 25hrs výdrž Batérie | 15 Typy Údajov, Nahrávania | Third - Party Platformy Zdieľania

Vstavaný tlak XOSS GPS Bicykli Počítač sa dodáva so vstavanou tlak tak to vám pomôže zistiť presnú výšku jazda na najdlhšie stúpanie alebo cestu cez mesto. Profesionálne koni, podporuje kompletné údaje, robí to pre vás jednoduchšie užiť si zábavu z jazdy!

Obe IPX7 Nepremokavé IPX7 vodotesný. To môže byť použitý na Daždivé dni, keď je USB konektor je na, prosím, suché okamžite po použití.

XOSS Podporu App Download XOSS Aplikácii na iPhone App Store alebo Google Store.Spárované s vaším smartphone,môžete vidieť deatil informácie a analýzy z vašej jazdy činností. Poznámka: Aplikácie vyžadujú mobilný telefón s rozhraním Bluetooth 4.0 alebo vyššie. XOSS aplikácia vyžaduje IOS 11 a vyššie, Android 8.0 a vyššie Kompatibilný s väčšinou značky telefóny, okrem Xiao, Huawei Značky atď. ak si nie ste istí, prosím, kontaktujte nás.

Synchronizácia Strava Pripojte Strava účet s XOSS aplikácie pre synchronizáciu aktivít. Pre viac informácií nájdete v používateľskej mannual.

Zoznam balíkov pre XOSS G a XOSS G +

Ako používať? Dlho stlačte pravé tlačidlo na zapnutie. Po nastavení veľkosti kolesa, unit a časové pásmo, nainštalujte bike počítača na bicykli kmeň alebo riadidlá. Stlačte ľavé tlačidlo vyhľadávania signálu GPS. Keď sa GPS ikona prestane blikať a tam je "beep' zvuk, spojenie GPS je dokončená a môžete sa tešiť na koni. Ak chcete zastaviť počas jazdy na bicykli, bude automaticky zastaviť nahrávanie, a začať nahrávať automaticky, keď začnete jazdu na bicykli. Na konci jazdy, dlho stlačte ľavé tlačidlo uložiť záznam (automaticky uložiť pri vypnúť). Otvorte XOSS APLIKÁCII pripojiť sa na bicykli počítača, preniesť stopy po úspešnom pripojení a potom automaticky synchronizovať Strava (login vaša Strava účet na XOSS pred týmto)

Magene duálny senzor úvod:

Produkt podporuje Bluetooth 4.0 a ANT+ protokol v rovnakom čase, môže byť použitý ako snímač rýchlosti alebo tempa senzor, ktorý sa používa v jazda na bicykli APP a GPS stopky, a prepínať medzi dvoma režimami preinštalovaním batérie. Po batéria je nainštalovaná, zelená bliká pre indikáciu rýchlosti režim a červené svetlo bliká pre indikáciu otáčok kľuky režime. (Červená a zelená pracovný režim kontrolky môže byť len vidieť, keď batérie prepnutie režimu je nainštalovaný)

Zariadenie návod na pripojenie Zelený indikátor bliká, a rýchlosť režimu Bluetooth je vysielania Červené svetlo bliká, kadenciu režime Bluetooth je vysielania Červené a zelené svetlá blikať striedavo, batéria snímača je nízka

1. Snímač nebude začať posielať Bluetooth a ANT+ vysielania, kým nie je správne nainštalované a používané. V tomto okamihu, môžete použiť príslušné zariadenie alebo APLIKÁCIA, ak chcete vyhľadať a pripojiť sa k nemu. 2. Pri používaní Bluetooth protokol, môže byť pripojený iba na to jedno zariadenie alebo APLIKÁCIA v rovnakom čase. Ak chcete zmeniť zariadenie alebo APLIKÁCIA, prosím, odpojte ho ako prvý. 3. Pri použití ANT+ protokolu, môže byť pripojených viac zariadení súčasne. 4. Pri používaní držte mobilný telefón APP, budete musieť hľadať pre senzorové APLIKÁCIE. Vyhľadávanie prostredníctvom mobilného telefónu, Bluetooth funkcia je neplatný. 5. Po snímač je odstránený, nech to stojí za 1 minútu a automaticky zadať úsporného režimu za účelom šetrenia energie.

Štítky: gp tracker, mtb power meter jazda na bicykli, znine cyklistické oblečenie, igsport igs20, muži počítača, bicycl, športové stopky, bike príslušenstvo všeobecné, cubrebotas ciclismo, jersey strava.


( 1 Hodnotenie )

Počet