MOGUL VLASY T 1B 27 Ombre Honey Blonde Zväzky s Uzáverom Indickej Rovné Vlasy Rozšírenie 10-24 palcový Non-Remy Ľudské Vlasy Väzba

€63.97


Vitajte na Mogul Vlasy

Vzhľadom na problémy s osvetlením, streľba, displej atď., obraz bude mať určitý farebný rozdiel. To nie je kvalita problém, pozrite si skutočný farbu, ktorá sa vám dostala. Ak potrebujete ďalšiu pomoc, prosím, whatsapp nás 008618237426596

Zákazník Zdieľať

Informácie O Produkte

100% Ľudské Vlasy Zväzky s 4x4 Čipky Uzavretie 1B/27 Ombre Honey Blonde 10-24 palcový k Dispozícii

Stroj Vyrobené Dvakrát Útku, Pevné a Elegantné Zabalený, Žiadne Prelievanie

100% Ľudské Vlasy, Môžu byť Farbené Stočený, Č spleť

Zdravé Končí, Bez Split, Plné a Mäkké

Spätná väzba

Ak máte akékoľvek otázky o vlasy, prosím, kontaktujte nás namiesto opúšťa negatívnu spätnú väzbu. Raz negatívna spätná väzba je vyrobená, sme nemôže robiť nič, na vyriešenie vášho problému.

Doprava

Normálne, budeme loď out v 2 dní po zaplatení prejsť. Rýchle dodanie DHL/TNT/Fedex/Dpex, Normálne 3-10 dní doručené.

Starostlivosť O Vlasy

V záujme toho, aby vlasy udržať dlho očakávaná dĺžka života, odporúčame umyť a stav vlasov aspoň raz týždenne.

FAQ

Otázka: O Vôňu Odpoveď: Všetky naše vlasy sú 100% ľudské vlasy, to je chemické-zadarmo. Robíme umyť vlasy pred prijatím do tkať, tak to môže mať miestne šampón cítiť to. Otázka:O Prelievanie Odpoveď:Keď sa stretnete s viacerými prameňmi vlasov, to nie je reálne, prelievanie, to je sušič na materiál, ktorý nemá pripojiť útku. Tiež, keď si strihať vlasy sew-v hlave, prosím, tesnenie útku, aby sa zabránilo uvoľňovaniu v budúcnosti. Otázka:O Krátke Vlasy Odpoveď:Väčšina našich vlasov je prirodzený pomer, má primerané krátke vlasy mixe, to robí vlasy vyzerajú prirodzenejšie. Ak potrebujete dvojité ťahané alebo lepšie pomer vlasy, prosím, kontaktujte nás. Q:Wavy/Curly Vlasy Odpoveď:Všetky vlnité alebo kučeravé vlasy, je zakomponovaný do pary procesu. Môže to trvať pomerne dlho. Prosím, použite uterák na absorbovať vodu z nadol až po umývanie namiesto špirála rovno. Zakaždým, keď si umyť vlasy, nájdete ju curl prísť znova. Je lepšie použiť elastínu, aby vlasy curl/vlny. Otázka:dĺžka Vlasov A:Prosím, úsek vlnité alebo kučeravé vlasy na rovné, keď merať dĺžku. Prosím, láskavo vybrať najdlhšie vlasy v jednom zväzku, našich vlasov je prirodzený pomer, má krátke vlasy mixe.

Štítky: celia, indický ľudské vlasy uzavretie zelená, bundl s closur, bijoux, vigin ľudské vlasy uzavretie, peruánsky vody vlna, 99j hlboké vlny, sueter móda, 14 palce kučeravé vlasy, prírodné indickej ľudské vlasy uzavretie.


( 0 Hodnotenie )

Počet