Radix Scutellariae Baical Skullcap Root HuangQin

€9.49


On-line Nákup Huang Qin 黄芩 Radix Scutellariae Baical Skullcap Root Priamo Z Číny Bylina Trhu Dodávateľa. Viac Ako 999+ Rôzne Druhy Čínskych TCM Bylinky nájdete Tu všetky naše väčšinu bylín s prvotriednej kvality, dobré ceny a kvalitné služby. Po Celom Svete Dodanie, Vítam Vás!

黄芩

POMENOVANIE

Huang Qin (Radix Scutellariae) --Shen Nong Ben Cao Jing (Shen Nong je Bylinný)

Zabezpečenie Kvality

Toto hromadné bylina Huang Qin 黄芩 Radix Scutellariae Baical Skullcap Root i s prvotriednej kvality. Naše väčšinu Čínskych bylín sú väčšinou voľne vyťažené, ale niektoré byliny sú farmy pestované na ochranu ich prirodzených biotopov a splnenie čiastkových požiadaviek trhu. V zbery právo druhov, a to na riadne splatnosti sú identifikované skúsených odborníkov, vyčistiť, rezané alebo na plátky, a sušené. Prípadoch, špeciálne spracovanie metód, ako sú namočení s ryžové víno, dusenie, pečenie sú aplikované ako splnomocnenec tradičnej Čínskej medicíny tradície na prípravu Čínskych bylín dosiahnuť požadované vlastnosti, zvýšenie účinnosti a zníženie toxicity.

Upozornenie

V priebehu vzorce na zvýšenie navzájom žiaduce, akcie a minimalizovať všetky možné vedľajšie účinky. V TCM, Čínske byliny sú väčšinou kombinované v kontexte vzorce na zvýšenie navzájom žiaduce, akcie a minimalizovať všetky možné vedľajšie účinky. Na plot o tejto Huang Qin Radix Scutellariae Baical Skullcap Root? Nenechajte sa. Nech naša záruka spokojnosti riešiť vaše problémy.

Štítky: docker klobúk, flip top, hľuzová, Koreň, muži skullcap, prášok root, koreň ženšenu, galangal root, pomlčka baník, maca koreň.


( 0 Hodnotenie )

Počet