Vhodné pre XIAO Robot Vysávač Príslušenstvo Súprava, pre Robot Roborock S50 S51 Náhradné Diely Nástroj

€10.21


Vhodné pre XIAO Robot Vysávač Príslušenstvo Súprava, pre Robot Roborock S50 S51 Náhradné Diely Nástroj [Komplexného kompatibility] Náhradné diely pre vysávače sú ideálne pre použitie v proso hlupáci. Tieto náhradné diely, môže byť rýchlo vymeniť a ľahko sa inštaluje s proso robot vysávač príslušenstvo.

[Efektívne Čistenie schopnosť] plávajúce hlavné kefa štruktúra sa hodí na čistenie zeme, účinne tlačí rozdiel medzi dlaždice a koberec okraj do prachu okno,a nebude deformovať podlahy a vyrábať nadmernému hluku. Odnímateľný ložisko dizajn, výhodnejšie nahradiť.

[4 Vysokej kvality bočné kefa] dynamickej rýchlosti, reguláciu bočné kefa je anti-zábal štruktúra, štetec je robustný a odolný, tiež nazývaný "vlasy izolácie v balíku", môže byť otočený synchrónne s bočné kefa zbierať vlasy, prach a vlasy, rozšíriť stroj života.

[2 Kvalitné Filter+1 Čistiaca Kefa] dobre utesnené filter filter všetok prach a efektívne vyhnúť dae robot dovezené ventilátor. Je malá čistiaca kefka môže čistiť vlasy z hlavnej kefy a bočné kefa, možné ho používať na iných metlu.

[ Odporúčané náhradné čas] 3 mesiacov pre bočné kefa a filter výmeny, a 6 mesiacov pre hlavné kefa výmenu. Pravidelná výmena náhradných dielov, príslušenstva môže zabezpečiť udržanie výkonnosti ing robot a rozšíriť stroj života.

Farba: čierna

Materiál: plast

Obsah Balenia:

1 x hlavné kefa

2 x filter

4 x bočné kefa

1 x čistiaci prostriedok

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: filter mp, xiao robot strane, mop roborock, kefa pre robot vysávač deebot, kryt robot vysávač, filter pre vysávač xiao mijia, roborock xiao, roborock s5, 1c filter, roborock s65.


( 1 Hodnotenie )

Počet