PWM Signálu pre Napätie Prevodníka 1-3KHZ 0-10V PWM Signálu pre Napätie Converter Modul Digitálne Analógový Rada

€6.33


PWM Signálu pre Napätie Prevodníka 1-3KHZ 0-10V PWM Signálu pre Napätie Converter Modul Digitálne Analógový Rada

Funkcie: PWM konvertuje digitálny signál na analógový signál (0-10V). Vstup digitálny signál môže byť 5V alebo 24V úrovni 0-100% PWM signálu. Výstupný analógový signál môže byť 0-10v napätie 0-5v napätie. Môže byť použitý pre priemyselné ovládací panel PLC alebo iný signál rozhranie zapínanie. Tento modul je jednoduché drôtu a pohodlné na používanie.

Špecifikácia:

Stav: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Aktuálne: . 12mA

Napájanie vstupné napätie: 12-30V

Veľkosť: Cca. 5 x 4,5 cm / 1.97 x 1.77 palec

Hmotnosť: 20 g

Množstvo: 1pc

Pomocou metódy:

PWM signálu vstupný frekvenčný rozsah: 1KHZ-3KHZ PWM signál úrovne vstupu rozsah: 4.5 V 10V vrchol na špičkovej úrovni, jumper vložené na 5V. Tento typ signálu hlavne pre konvenčné priemyselné riadiace karty (napríklad pre MACH3 "rada"), pre 5V CPU rozhranie. 12 až 24V vrchol na špičkovej úrovni, jumper vložené na 24V. Tento typ signálu hlavne pre konvenčné PLC rozhraním

0-10V analog výstupného napätia vysvetlenie:

Keď je vstupný signál nie je port pripojený výstupný port dáva 0V. Prvýkrát, keď sme sa na výkon tohto modulu, sme lepší kalibrácia to: nájsť 50% cla pomer signál, zapojte sa do DIN, DIN+, amplitúda zápasy zodpovedajúce jumper. Keď frekvencia je pri 1kHz ~ 3kHz, použite multi-meter, aby sa test AO, GND. Meter by mal byť ukazuje okolo 5.4 V. Sme nastavte potenciometer na converter modul, aby multi-meter ukazuje, o 5.4 V. Po je to hotovo, máme kalibrovaný a uzavreté pulzný signál s týmto converter modul. Modul má rozlíšením 0,1 V. Výstupný prúd 10mA. Ak povinnosť pomer je v protiklade k napätia, môžeme vybrať PWM výstup pin KROK NÍZKE / ACTIVE pre MACH3 softvéru.

Package Zahrnuté:

1 x PWM Signál Napätia Prevodník

Poznámka:

Po power-up, keď tam nie je žiadny vstupný signál, výstup je 0V. Tam je výstupu, len ak nie je vstup.

Štítky: trúbka ý v ýškov ý reproduktor, esr lcr meter, 3way crossover, reproduktor hlasová, AIMOMETER, esr, esr lcr, digitálny lcr, lcr t4, lcr.


( 1 Hodnotenie )

Počet