USB Silné Svetlo Prenosné LED Baterka Camping Svetlo Nastaviteľné 5 Prepínač Režimov Nepremokavé Zoomovateľnom Požičovňa Svetlo Vonkajšie Použitie

€6.98


Nemôžete chodiť v tme? T USB jeho dobíjacia baterka s 3 nastaviteľnými režimami umožňuje pracovať v noci ľahko, vhodné pre kempovanie, pešia turistika, jazda na bicykli, núdzové, alebo použitie v domácnosti. Dajte svetlo. Hlavné Funkcie Super Jasné Svetlo

Výkonný kompaktný blesk, ktorý môže ľahko osvetliť celú miestnosť alebo záhrade, ale stále dostatočne malé, aby sa uskutočniť okolo. Jeho ľahký a kompaktný, veľkosť zabezpečiť, prenosnosť, je vhodné vykonávať; Vhodný pre indoor aj outdoor aktivitách. Tri Režimy, Zoomovateľnom

Naše LED baterka s 3 režimami, zvýraznenie, svetlo, blesk, nízke svetlo, použite na dlhé vzdialenosti, pozorovanie, alebo veľké oblasti osvetlenia. Môžete priblížiť zamerať sa na objekty alebo oddialiť zamiesť veľká plocha ťahom baterka hlavy, nastaviteľné svietidlo lúča sa dá meniť, ako široko alebo ako úzke, ako budete potrebovať.

Mini Kompaktný, Široko Použitie

Baterka vyhovuje ruky, vrecká, batohy, a peňaženky pre jednoduché skladovanie a rýchly prístup. Dokonalá a spoľahlivá voľba pre lov, camping, turistiku, rybolov, beh, chôdza psa, výpadky prúdu, všeobecné použitie v domácnosti, alebo taktické príležitostiach.

Núdzové Osvetlenie

Je dosť silná, aby odolať náhodnému pádu a dočasné zaplavenie. Môžete sa spoľahnúť na to svetlo v prípade výpadku prúdu, služby cestnej údržby, bezpečnosti a mimoriadnych udalostí. Baterka je drsný spracované a vydrží zemetrasenie, silný dážď, ťažký sneh, a iné extrémne počasie.

USB Nabíjateľné pre Pohodlné

Naše LED baterka s integrovaným micro USB nabíjací port umožňuje cestovať kdekoľvek bez účtovná záložnej batérie. Poznámka: Keď je jas baterka je neaktívna, to by mali byť účtované v čase, aby zabezpečili normálnu prevádzku. Špecifikácie Materiál Hliníková Zliatina Funkcie Nepremokavé/Moistureproof/Anti-tlak/Anti-jeseň/Anti-drsné Prostredie Funkcie Osvetlenia v Noci na Koni, Núdzové Vytrvalosť Silné svetlo 0.8-1 hodín, slabé svetlo 1.6-3 hodiny Prepínač Režimov High - Low - Blesk Blesk Rozsahu 300 metrov Zdroj Svetla LED Žiarovky, Nabíjačky, Nabíjacie Produktu Hmotnosť 105G Veľkosť Produktu 8.5 × 2 × 2 cm Obsah balenia: 1 × 3 Režimy USB Baterka Poznámka: Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: sofirn sp70, auto núdzové pochodeň, niesť svetlo, pocketman horák, mig zváranie horák, bedtime originals kempingové svietidlo, astrolux, led baterka svetlo 18650, muži camping svetlo, Lanter LED.


( 0 Hodnotenie )

Počet