ERMAKOVA Živice Venuša Figúrka Rímskej Bohyne Venuša De Milo Aphrodite z Miloš Starovekého grécka Socha Home Office Dekorácie

€15.42


Téma : Vesus figúrka Veľkosť: 23.5 cm*13 cm*8.5 cm/9.2"*5.1"*3.3" Materiál: Živica

Package zahrnuté:

1 x vesus sošku Venuše je Rímskej bohyne, ktorého funkcie sa venovali láska, krása, túžba, sex, plodnosť, prosperity a víťazstvo. V Rímskej mytológii bola matka Rímskych ľudí prostredníctvom svojho syna, Aeneas, ktorí prežili pád Tróje a utiekol do Talianska. Julius Caesar tvrdil jej, ako jeho predchodca. Venuša bol ústredným mnohé náboženské slávnosti a bol uctievaný v Rímske náboženstvo podľa mnohých kultové tituly. Rimania prispôsobené mýty a ikonografie jej grécky kolega Aphrodite pre Rímske umenie a latinskej literatúry. Neskôr, v klasickej tradícii Západu, Venuša sa stáva jedným z najviac široko odkazuje božstvám Grécko-Rímskej mytológie ako stelesnenie lásky a sexuality.

1. Drop shipping a veľkoobchodné objednávky sú podporované. Veľkoobchodné objednávky: prosím, láskavo kontaktujte nás získať veľkoobchodné ceny. Drop shipping objednávky: prosím, láskavo nechajte poznámky z drop shipping objednávky vo vašej objednávke,takže naše colleauge mohli vidieť, že a nebude obsahovať faktúra a naše uchovávať informácie, a pod. 2. Ako to mám urobiť, ak sú položky, ktoré je poškodené alebo chybné, alebo menej, alebo sa mi nepáči? Prosím, láskavo kontaktujte nás skôr, než písať recenziu a otváranie sporu. Mohli by sme na vrátenie peňazí alebo poslať nové položky pre vás. 3. Je tam všetky dane colný? To je základné povinnosti občanov na zaplatenie dane podľa miestneho práva. Venujte prosím colné daň podľa miestnych politík.Vďaka!

Štítky: Grécky, cínové figúrky, 1 10 živice poprsie, offic tabuľka, dekor socha, bohyňa prívesok, boh grécky, sochy a dekorácie, fotografická platňa, osud figma.


( 2 Hodnotenie )

Počet