ATV Tachometra Digitálne Motocykel Meter Induktívne Teplota Temp Meter Podsvietenie Teplomer Tacho meter na Lodi snežných skútrov

€32.69


Digitálny Podsvietenie Tachometra je vodotesný, časovač, ktorý funguje na akomkoľvek 2 alebo 4 zdvih plynový motor až 8 valcov. To má silný Temp systém,RPM systém na meranie,meranie času systému, ako aj niektoré ďalšie unikátne funkcie dizajn. Je to veľmi jednoduchá inštalácia. Jednoduché menu navigácie rukoväte najvyššej úrovne komplexných úloh. Podsvietenie sa dá nastaviť. Môžete vypnúť. Duálny systém.S ním, môžete si byť rôzne. Vaše auto bude tiež byť rôzne. Výrobok obsahuje 1 zadarmo snímač teploty

Teplota Meracieho Systému Vrátane :meranie aktuálnej teplote MAX Temp a nastavenie cez teplota varovanie funkciu, teplotu jednotky displej je možné nastaviť užívateľ, snímač teploty typu môže byť vyberte používateľa, atď

RPM Merací Systém Vrátane: meranie prúdu motora ot / MIN ,nahrávanie a prezeranie motora MAX OTÁČOK a nastavenie varovanie prekročenia rýchlosti funkcia, RPM obnovovacia frekvencia 0,5 S ,atď.

Načasovanie Systému, Vrátane : hromadí celkových prevádzkových hodín, TOT , HODINY , atď.

Jedinečný Dizajn Vrátane : jednoduché nainštalovaný,vymeniteľná batéria CR2450+Externé napájanie,dáta uložené automaticky po výmene batérie,zelené podsvietenie, veľký LCD displej, dizajn,vodotesné Hodnotiť IP65,atď.

Navyše, výrobky dostali certifikácia CE a ROHS. Má patent v Číne .

Existujú tri rozhrania: Temp rozhranie pre RPM rozhranie a Načasovanie rozhranie. Tieto rozhrania je možné zmeniť stlačením tlačidla.

Všetky rozhranie sa vrátiť k Temp rozhranie, po krátkej dobe.

Merač zobrazí aktuálna teplota test bod. Po správne pripojenie, teplota bude merať priamo a obnovovacia frekvencia je 8 sekúnd, ak nie cinnected s externého napájania, 0,5 s, ak spojené s externého napájania.Teplota chyby merania je ±1% .

Tento merač záznam MAX Temp, ktoré je možné zobraziť a vynulujte stlačením tlačidla používateľa.Táto pomoc užívateľ vedieť, teplota test bod dobre.

Ako vysoké teploty budú škodu veci, ktoré na základe materiálu, tam. Iné miesto, iný obmedzenú teplotu.

Vysoké teploty budú robiť veci poškodené. Ako dôležité je pripomenúť, vysoká teplota ! V priebehu teploty upozornenie môže byť stanovenej užívateľov.

Tento merač má 2 teplota jednotky v systém, ktorý je možné nastaviť užívateľ. A to má tiež 2 možnosti, snímač teploty.

Jeden predvolený je NTC,iné, ktoré je potrebné kúpiť od používateľa v naviac je PT100.

Merač ukazuje aktuálny RPM je, keď je motor v chode. Načasovanie presnosť je 10RPM. V porovnaní s s ukazovateľom otáčkomera,

zobrazí RPM presnejšie. A čo viac, vynikajúce je, že tach hodinu merač je možné nahrávať motora MAX RPM rámci raz pracovnej doby.

Ako vysoko RPM spôsobiť poškodenie motora založené na značke motora. Rôzne značky, rôzne obmedzené ot. / MIN.

Dlho high-RPM bude motor poškodený. Ako dôležité je pripomenúť, vysoké ot. / MIN.! Tento tach hodinu merač je možné nastaviť cez RPM upozornenia užívateľov.

Toto môže byť použité na vrchole tachometra na rôznych motorov a strojov. To je ideálne rev counter pre Paramotors, ultraľahké lietadlá,

Lodné Motory - Inboards a Prívesné. Aj pomocou Čerpadiel, Generátorov, Mowser, Model Lode, motocykle, Skútre, Čistiace prostriedky a motorové píly.

Tento merač záznam benzínový motor je celkom prevádzkových hodín dostať indukčné z spark plug kábel.

O hodinu na meter ukazuje celkom hodín nahromadené.

O Nákupe

1. Si môžete zakúpiť priamo kliknutím na platforme.

2. Zľava podpory predaja sa bude konať nepravidelná na platforme. Môžete pridať nášho obchodu Mojich Obľúbených Obchodov.

3. Ak potrebujete oznámenia vopred alebo pripomenúť si v ten deň o propagačná činnosť, prosím nechajte nám správu. Vás budeme informovať v období propagačných aktivít.

4. Ak si kúpite viac ako jeden kus v čase, môžete zvoliť zodpovedajúci produkt link alebo kontakt so nášho servisného Strediska. Zľava bude poskytnutá veľmi skoro.

5. Ak ste obchodník, môžete nám poslať správu alebo kontakt s našimi službami Centra, dobré ceny a nové produkty návrhy budú mať.

O Platbu

1. Akceptujeme platbu Alipay.

2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

3. Ak nemôžete platby okamžite po aukcia, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby. Priateľské poradiť platiť čoskoro, tak, že môžeme usporiadať zásielky, akonáhle je to možné.

O Dopravu

1. Doprava po celom svete(s Výnimkou niektorých krajinách). Za normálnych okolností, to bude trvať 7-22 pracovných dní dorazí(Sat. & Sun. & Sviatok vylúčené.)

2. Položky sú všeobecne dodávaný s 1-3 pracovný deň po vaša platba bola zúčtovaná (Sat. & Sun. & Sviatok vylúčené.)

3. Dane a poplatku nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu. tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

4. Poznámka: dúfame, že príde na čas, ale keďže toto je medzinárodná dodávka, doprava čas bude vysoko závislá na logistické spoločnosti a miestne počasie, zvyky/ciel, poštovné, dúfam, že sa vám za pochopenie.

Štítky: 600 hornet, honda jazz sklo, gps rýchlosť tachometra, seeed, xmax yamaha, z900, thermomet, led vu, desať snežných skútrov, ot. / min..


( 2 Hodnotenie )

Počet