2020 Nové Mini Ženy Messenger Tašky Telefón Do Vrecka Žena Tašky Najvyššej Kvality Ženy Tašky, Módne Malé Tašky Pre Dievča

€10.78


PLATBA: Pred objednávkou, prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavky na produkt. Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné. ZÁSIELKY: 1.Príprava Čas:potrebujeme 2 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2.Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.tantra-egypt.sk, ak chcete zmeniť pred máme loď z nich, prosím, upozornenie nám novú adresu. 3.Ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný. POZNÁMKA: Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané. Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy. Spätná VÄZBA: Vaša satisfication je naším cieľom. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, láskavo nám ponúkajú pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s položku. Vďaka za váš čas a prečítajte si uvedené vyššie. Šťastný nakupovanie.

Štítky: 2020 kabelky ženy, mui ženy taška, kabelka hada, iphone 7 v španielsku, taška ženy, 2020 taška ženy, ženy tašky ženy kabelky crossbody rameno, taška na rameno, zlato gucci taška, taška ladi.


( 2 Hodnotenie )

Počet