Úplne Nové dámske Tango Sála latinské Tanečné Topánky Salsa Tanečné topánky 7 cm/5 cm Podpätky Hot Predaj 5Colors

€11.93


Popis:

1.Veľkosť:Merania sú maximálnu veľkosť,umožňujú appr 1.0 cm divergencia.

Prosím, porovnať naše veľkosť grafu s vaše nohy dĺžka opatrne ,tks!

2.Farby:Zlatá, Čierna, Červená Hnedá, Strieborná

3.Hmotnosť:360Gram

4.Materiál:Zvršok:PU/Satin/Flitrami,Jediným:Semiš

5.Stav:100% Zbrusu Nový

6.Výška podpätku: 7 cm/5 cm

Upozornenie:

Ak ste zákazník z USA,odporúčame vám zvoliť ePacket ako spôsob dopravy,nebudete musieť platiť za to.

Ak ste predajca a nie USA zákazníkov,odporúčame vám vybrať?EMS ako spôsob dopravy,to je najviac hospodársky spôsob dopravy.

Ak potrebujete produkt ihneď,zvoľte si, prosím, UPS,DHL,TNT,FEDEX.Cez tieto express spoločnosti,sa môžete vždy vrátiť výrobok v čase .

Návrat Politiky:

-Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave. Ak je položka, ktorú si objednal je poškodená, obráťte sa na nás prvý.

-Ak ste nie sú uspokojivé, s merchandises,pls robiť, e-mail najprv nás,poskytneme vám vrátenie peňazí alebo výmenu (poznámka: sme nikdy nevráti expedičný poplatok)

-Vrátenie bude mať po položka sa dostala späť do našej spoločnosti.

-To musí byť vrátené do 3 dní od jej doručenia a v rovnakom stave, bolo odoslané vo. Musíte sa obrátiť na nás pred lodi všetky položky späť.

Vlastné Služby:

Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité!

-V prípade akýchkoľvek otázok pre túto položku,pls, neváhajte nás kontaktovať,sme vám odpovedať čo najskôr.Naša kancelária je čas od 8:00 do 12:00 (GMT+8:00)

-Kontaktujte nás, prosím, vyriešiť všetky nešťastný prípad pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

-V nepravdepodobnom prípade, že nie ste spokojní s transakciou,prosím, kontaktujte nás a my sa budeme snažiť vyriešiť váš problém.

-Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

-Tešíme sa na vaše ohlasy a pripomienky čoskoro.

O Nás:

-Ponúkame vysokú kvalitu všetkých druhov tanečné topánky.Ako latinskej,jazz,balet tanečné topánky atď.

-Máme odborných pracovníkov a dizajnérov.Dostanete konkurenčný produkt od nás, my budeme dobré topánky výrobky dodávateľ pre vás.

-Ak máte záujem o náš produkt,napíšte nám.Budeme citovať veľkoobchodné ceny a odpovieme vám čo najskôr.-Vítame vás, kontaktujte nás na prerokovanie do detailov!Už sme radi, že vás slúžiť kedykoľvek.

Štítky: spoločenský tanec šaty, podšívka sála topánky, šaty latinskej, bd dance party topánky, latinská dancings topánky, kožené tanečné topánky weddiny, latino tanečné topánky, koleno podpätky tanec, latinská topánky tanec, bd tancovať latinsko.


( 2 Hodnotenie )

Počet