Mini Keramický Kvetináč Tvorivé Mäsité Malé Hrnce pre Viac Mäsa Rastliny, Kvety Tabuľka Domov Záhrada Dekor Sadenie Kontajnerov

€3.13


Mini Keramický Kvetináč Tvorivé mäsité malé Hrnce Pre Viac Mäsa Rastliny, Kvety Tabuľka Domov Záhrada Dekor Sadenie Kontajnerov

Charakteristika:

Materiál: prírodná živica

Použitie: Zasadiť Na Záhrade

Funkcie.

Jeden. Návrh zásad tejto skupiny kvetináče pre dievčatá pochádzajú z čistoty, vkus, fantázia, vtip a jedinečnosť dievčatá. Nejaký čas z rušný deň na vode váš šťastný nový priatelia!

2. Tam je odvodňovací otvor, ktorý umožňuje vody prietok cez pôdu do jedál nižšie.

Tri! Veľmi vhodný pre zobrazovanie malých zariadení, ako sú šťavnaté alebo kaktus s výnimkou rastliny. Je veľmi vhodný pre zobrazovanie živých rastlín, ako sú mäsité rastlín a kaktus alebo ozdobné sviečky.

Štyri. Vhodné pre domáce dekorácie, ale tiež, aby vaše kancelária rôzne. Je to skvelý darček pre vašich priateľov, ktorí milujú výsadbu alebo zvieratá; ručné výrobky môžu mať menšie farba problémy.

Platby

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.tantra-egypt.sk ako Alipay, Kreditné Karty,Real-time Bankové Prevody, Offline Platby (Bankové Prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Doprava

Náš tovar sú veľmi vhodné, prosím vás ubezpečiť, nákup, sme okamžite expedovaný.

1.Pretože Politika, uveďte vaše celé meno, ak ste Ruska. Ďakujeme za vašu spoluprácu.

2.Tovar vám bude dodaný do 2-5 pracovných dní od prijatia platby.

3. Ak transakcia je v Hong Kongu a Číny štátny sviatok, manipulácia čas by byť oneskorené. Prosím pochopiť.

4.Ak ste nedostali tovar v lehote 45 dní, pls, aby sme 3-5 pracovných dní pre kontrolu nedoručené balíkov predtým, než sme problém vám vrátenie peňazí. Vďaka

Návrat Politiky

Ak položka je chyba, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 5 dní na výmenu alebo peniaze späť.

Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave.

Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť.

Spätná väzba

Dúfal, že si nám môže dať dobrú spätnú väzbu! Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naši obchodní rozvoja.

Úprimne vás pozvať na dovolenku Pozitívne Odozvy 5-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme za vašu podporu!

Štítky: kvetináč mini, led potion, Kreatívne Kvetináč, hrniec, veľké bonsai hrniec, kawaii hrniec, žehlička kvetináč, minimalistický keramické nádoby, moderné keramické umelcov, kvet organza.


( 0 Hodnotenie )

Počet