Malé Príslušenstvo Štít Ochrana Súkromia Odolné Univerzálne Nástroje Auto Kamera Webcam Kryt Ochranný Pre Tesla Model 3 2017-2020

€2.18


Funkcie:

- Jednoduché použitie,jednoducho čistenie povrchu prístroja, nechajte uschnúť a potom odtrhnite zadný ochranný film;

- Môžu byť odstránené bez lepkavé zvyšky za sebou. Nebude poškodenie vášho zariadenia!

- Predchádzať nežiadúcim video prístup a potenciál webová kamera hacky a uistite sa, že vaše súkromné chvíle zostanú súkromné!

- To je perfektné poskytnúť súkromie, bezpečnosť a pokoj pre jednotlivcov, skupiny, firmy, organizácie a vlády.

Táto webová kamera kryt je kompatibilný s väčšinou divice.

Špecifikácie:

Typ: Webcam Kryt

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Veľkosť: O 11x28mm

Package Zahrnuté:

1 xWebcam Kryt

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za tovar vrátane prepravných nákladov. Pošleme položky, akonáhle je to možné. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže mať vplyv na čas, ktorý ste si zásielku. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie zdroje, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Štítky: 3 model, tesla telefón príslušenstvo, model 3 tesla spojler, besder ip kamery, nikola tesla tričko, tesla model 3 frunk tašky, fiat punto auto multimediálne navigáciu, notebook, fotoaparát, posuňte kryt, bezpečnostný systém fotoaparátu, auto prispôsobenie príslušenstvo.


( 0 Hodnotenie )

Počet