Pre Google Pixel 4 XL Prípade 6.3 palcový (2019) I-BLASON Cosmo Full-Telo Lesk Mramoru Nárazníka Prípade s vstavaným-in Screen Protector

€14.55


Pre Google Pixel 4 XL Prípade 6.3 palcový (2019) I-BLASON Cosmo Full-Telo Lesk

Mramor Nárazníka Prípade s vstavaným-in Screen Protector

Popis Výrobku >>>

Cosmo Série Full-Telo pre Google Pixel 4 XL (2019 Vydanie)

Cosmo pre Google Pixel 4 XL dokazuje prípadoch môže byť aj ochranné a nóbl. Tento štíhly dizajnér prípade ponúka rovnaký i-Blason full-ochrana tela, ktoré pre rokoch sa bránil svoje telefóny. Na rozdiel? Teraz je k dispozícii v elegantnej, roztomilý, drzý, dizajnov—od ružovej a bielej hviezdy a relaxačné rieky par na nádherné mramorové a fialový lesk. Takže vybrať si pekne. A mať istotu, že Cosmo má váš späť. Aj v tých najdrsnejších nárazom a padá, nikdy nebude mať šancu proti tomuto prípadu.

Funkcie >>>

Kompatibilné s Google Pixel 4 XL 6.3 palcový (2019 Uvoľnenie) sú iba.

Predný kryt obsahuje citlivé na dotyk vstavaný chránič obrazovky, ktorá pomáha zabrániť ryhy a praskliny.

Flexibilný, odolný voči nárazom TPU poskytuje spoľahlivé, hviezdne ochrana pred poškriabaním, poškriabaniu, nárazom alebo pádom.(10-ft drop testované).

Rozkošný, tenký dizajn vám umožní mix a zápas s váš obľúbený oblečenie a doplnky.

Zdvihol fotoaparát a displej rámčeky poskytnúť doplnkovú ochranu; Presné výrezy umožňujú ľahký prístup ku všetkým funkciám a tlačidlá; Kompatibilné s bezdrôtovej nabíjačky.

Package zahrnuté:

Telefón Prípade x 1 (S vstavaným-in Screen Protector)

Štítky: qualcomm snapdragon smartphone, sklo pixel 4, prípade galaxy note 10 kože, prípade lenovo k5 k350t, google pixel 4 xl prípade, 5g, google pixel prípade 3xl, prípade cosmo, google pixel 3 xl x prípade, pixel 4 screen protector, googl pixel 4.


( 0 Hodnotenie )

Počet