22 mm pre RIZOMA Riadidlá Motocykla Hliníkovej Zliatiny pre Yamaha MT07 R6 Z800 CB500X Cafe Racer Nečistoty Pit Bike 7/8" Volant

€22.99


22 mm pre RIZOMA Riadidlá Motocykla Hliníkovej Zliatiny pre Yamaha MT07 R6 Z800 CB500X Cafe Racer Nečistoty Pit Bike 7/8" Volant Funkciu Vyrobené z odolného CNC hliníka s ortézy na riadidlá s cieľom poskytnúť priame ovládanie. Laser riadidlá polohy meradlo pre presnú pozíciu riadidiel nastavenie. Leštené plyn časť pre plynulé zrýchlenie. Optimálnu rovnováhu medzi únava života, vplyv silu a vplyv absorpciu flex. High-tech výstrel peened, stres-uľavilo, a eloxovaný dokončiť za bezkonkurenčnú trvanlivosť. Chemicky uplatňovať rezané línie a zarovnanie mriežky sú nuly-peel-odolné. Epoxidové vnútorný náter odoláva korózii. Spojka strane knurling poskytuje maximálnu priľnavosť priľnavosť. Popis Položky názov: Motocykel 22mm riadidlá Materiál: T6061 Hliníková Zliatina, Farba: Matná čierna/červená/modrá/titán/zlato/striebro/oranžová, Vonkajší priemer: Cca. 22 mm Vnútorný priemer: Cca. 14 mm (väčší ako 14 mm dia bar končí alebo bar zrkadlá by nemali fit) Hrúbka: Cca. 5mm, Univerzálny Kompatibilita pre väčšinu motocyklov, balenie obsahuje Jeden kus motocykel 22mm riadidlá Jeden kus motocykel 22mm riadidlá s náliatkov(voliteľné) Jeden kus motocykel 22mm riadidlá s bar končí(voliteľné) Úplné súpravy(voliteľné) Upozornenie Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie, vďaka. Žiadne pokyny obsiahnuté. Profesionálna inštalácia je vysoko odporúčané. V dôsledku zmeny jasu svetla, farba produktu sa môže trochu líšiť od skutočných farieb. Nájdete konkrétny produkt, vďaka.

O poštovné Položky bude odoslaný do 1-3 pracovných dní odo dňa, keď sme prijali platbu. Dovozné clá, dane nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Podpora a spätná Väzba Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím nezabudnite nám dať všetky ★★★★★ hodnotenia ak ste spokojní s našim produktom a servisu :) neváhajte a kontaktujte nás v prípade akýchkoľvek otázok, budeme odpovedať v 12 hodín. Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, jednoducho nám dôverujú a kontaktujte nás priamo, všetky problémy by boli vyriešené :)

Štítky: honda čelné sklo, požičovňa brompton, cafe racer sedadla, ktm, kawasaki z750, bicycl riadidlá, starožitný bicykli, cbr650r, enduro motorcycl, príslušenstvo yamaha.


( 5 Hodnotenie )

Počet