AEL Vintage Jeseň Zima Ženy Oblek Nohavice Tmavo Hnedej Voľné Sako Bunda & Širokú Nohu, Nohavice 2019 Office Vyhovuje Ženskej Sady

€21.79


Opatrenie

Metóda merania:Prosím súlade s ilustráciu, takto merať svoj vlastný ,potom zvoľte dobré veľkosti, ako proti veľkosť grafu.

Tabuľka Veľkostí

Prosím, dovoľte 1-3 CM sa líši vzhľadom na ručné meranie. 1 CM = 0.39 Palec

Prezentovať Model a Produktov

Model merania : Výška 180 cm, prsia 80 cm pas 62 cm hip 88 cm. Sme zabezpečiť súlad medzi samotného výrobku a obrázky.Ak máte pochybnosti, poraďte sa, prosím,ďakujem.

Tkaniny a Podrobnosti

Textílie: 70% Polyester & 20% Viskóza & 10% Vlna Podšívka: 100% Polyester

Prajeme vám príjemné nakupovanie

O zariadiť prepravu 1. úplne musíme zariadiť váš balíček v priebehu 1-3 dní,nie viac ako 5 dní. ak je to naliehavé, aby sa, prosím, urobiť poznámky, keď ste na mieste, poradí,alebo sa obráťte na náš zákaznícky servis na nutkanie pre vás . 2. Ponúkame doprava zadarmo (s výnimkou niektorých krajín), a platená expresná doprava , uistite sa Prosím, že váš príjem adresa je správne(Najmä psč a telefónne číslo). Asi po predaji 1. Ak nie ste spokojní s produktmi prijmete alebo nie sú ďalšie otázky ,Prosím, kontaktujte nás na prvom mieste ,Sme sa budú poskytovať najlepšie riešenie rýchlo. Sľubujeme na ochranu racionalita spotrebu. 2. Ak ste spokojní s našimi službami ,Prosím, kliknite na tlačidlo potvrdiť príjem a nechať 5 hviezd na spätnú väzbu.Sme sa oveľa povinný。

Štítky: sako nastaviť ženy, offic 2019, stiahnuť nohavice ženy, veľa krúžok, nastaviť ženy, sako žena, bežné ženy, ženy vesta nastaviť, bunda tweed, sako.


( 2 Hodnotenie )

Počet