Dyje Jasnými Žiarivými Rieky Emerald Krúžky s925 Strieborné Kruhové Mäkké Modré Romantické Šperky Krúžok pre Ženy, Elegantné Jednoduché Darček

€12.37


Dyje Jasnými žiarivými rieky Krúžky s925 strieborné kruhové mäkké Modré romantické šperky krúžok pre ženy, elegantné jednoduché darček

Shu Juhu má rieka, aj keď len šírka 3m, ale rýchlo, ako vodopády, skaly ťažké byť rozmiestnené, vtáky ťažké kríž.Na ľavej strane rieky je Xiao Lang, a na pravej strane rieky je Xiao Nv, oddelené čistej vody, sa pozrel na seba s láskou v ich očiach bez slov. Jedného dňa, keď mu počuť cestnej premávky, je zdroj na rieke. Xiao Lang počul cesty, trvalo To päť rokov, aby sa veľa šťastia s Xiao Nv.

Slovo z Autor:

Láska v inom mieste, ako dve osoby v rieke, ale to môže byť vidieť spolu. Pričom abstrakt hôr a riek ako dizajn prototyp, muži a ženy majú mierne odlišné pravidlá. Nádherné hory a rieky symbolizujú vznešené pocity a dlhý beh vody predstavuje dlhodobý myseľ.

Konštrukčné Detaily:

Hlavné telo krúžok je vyrobený z S925 striebra. Na povrchu niektorých hôr a riek je brúsená hladká a zakrivenie je mäkká. Po pokovovanie s zlata, celý je jasnejšie.

Časť rieky je hlavne vody, modrá farba, pomocou smalt technológie, aby sa ligotali zlaté postupné farba, vytvorenie šumivé, dynamické rieky scény s rheological zmeny.

Špecifikácia:

Produkt značka: Dyje

Názov produktu: milenci vo dvojiciach

Materiál: S925 čistého striebra flash zlato smalt.

Proces: smalt, ručné brúsenie

Hmotnosť: 3,8 g

Veľkosť: US 5-8

Package:

1x utieranie striebro handričkou

1x Jasnými žiarivými rieky Krúžky

Štítky: 925 strieborný prsteň, peking university, ľadové jade náramok, anelli regolabili, 925 silver, sa snubné prstene, yanhui strieborné šperky, šperky dyje, AMUMIU, novak.


( 4 Hodnotenie )

Počet