Surové Crystal Vlasy Hrebeňom Čiar Príslušenstvo Antique Silver Pobočky Mesiac Čarodejnice Koruny Svadobné Svadobné Doplnky do Vlasov wicca

€4.28


1. Tento produkt je vyrobený z farbené prírodné kryštály a niektoré ďalšie doplnky, každý z nich je starostlivo vyrobený, dúfam, že sa vám to páči.

2. Pretože je to prírodný krištáľ, každú sériu tovaru má viac alebo menej rozdiely v tvare a tvar, a tam sú aj chromatické aberácií v sériách s rôznymi pokovovanie farby. Budeme sa snažiť v našich silách, vybrať najlepší a pošli to všetkým. Tiež prosím opýtajte sa priateľov. Odpusť mi.

3. Tento produkt je prvou voľbou pre gifting. Môžete ho dať svojho milenca a priateľmi. Môže byť použitý pri rôznych príležitostiach, ako sú: priateľ oslavy, firemné akcie, dovolenky strany, svadobné dary, reklamné propagácie, public relations, plánovanie, cestovanie, suveníry, atď. .

4. Prírodný krištáľ je nestabilné, prosím, buďte opatrní, ak ho používate.

5. Prosím, kontaktujte nás v čase ak máte akékoľvek otázky, sme vám bude slúžiť celým srdcom.

Štítky: wicca, korunu st, wicca čiar, handričkou čarodejnice, škorpión tričko, šperky wicca, cínové šperky wiccan, mansati tiara, surové granát drahokam, lacné wiccan dodávky.


( 1 Hodnotenie )

Počet