12V 2A Elektromagnetický Elektromagnetické Elektrické Ovládanie Súbor Prípade Skrine Skrine Zásuvkové Skrinky Zámok Push to Open

€4.70


12V 2A Elektromagnetický Elektromagnetické Elektrické Ovládanie Súbor Prípade Skrine Skrine Zásuvkové Skrinky Zámok push to open Funkcie: Používa na uzamknutie predaj-stroj, úložná polička, súbor kabinetu a pod. Skryté spôsob odomykania môžu byť použité pre núdzové. Zámok funguje ako obvodov odpojí, a to bude odomknúť ako instant power-on. Sa môže pochváliť detekcie signálu, K01 je možné zistiť otvorte alebo zatvorte dvere. To je stabilné, odolné a energeticky úsporné a mali dlhú životnosť. V anti-theft a shockproof dizajn, zámok je lepšie ako iné druhy zámkov. Špecifikácie: Materiál: železo/oceľ Menovité napätie: DC 12V. Menovitý prúd: 2A

Veľkosť: 73*58*13mm/73*67*13mm Dĺžka drôtu: 15 cm. Priemer inštalačný otvor: 4 mm. . . . Package Zahrnuté: 1pcs K01 Elektromagnetického Zámku.

O nás: tieto informácie sú dôležité

1. Sme nový predávajúcemu www.tantra-egypt.sk. Ďakujem za prenájom nás stretnúť. Sme čestní a dôveryhodní. Ponúkame najlepšie služby pre každého priateľa.

2. Ponúkame produkty vysokej kvality, rýchlu a pohodlnú dopravu, a ideálne po-predajný servis. Ak máte akékoľvek otázky, môžete nás kontaktovať.

Naše produkty pochádzajú priamo z našej továrni v China. Všetkých partnerských závodoch budú preskúmané. Všetky položky sú starostlivo kontrolované pred odoslaním. Ak chcete, aby sa vo veľkých množstvách, dúfame, že na vytvorenie dobrej dlhodobej spolupráce vzťah s vami, prosím, pošlite nám e-mail:

email: ([email protected]),

WeChat, whatsapp, telefón, Facebook, +8613691906271 (rovnaký počet),

QQ: 1023661836,

všetky tieto metódy môžu dostať do kontaktu s nami, a budú poskytovať najlepšie ceny, množstvo, dodacie lehoty.

3. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farba, balenie, colné množstva, atď.) pri objednávaní, alebo nechajte nám odkaz.

doprava:

Prosím potvrď, že dodaciu adresu je správne. Prosím, nechajte vaše telefónne číslo. To je požiadavka, keď Čína Post Office vyplní nákladný list! !! Všetky položky, ktoré budú odoslané do 3-5 pracovných dní.

1. Ekonomické logistika: Ekonomické balenie je hospodársky logistiky, ak kupujúci zaplatí menej ako 5 eur. Ak sa rozhodnete ekonomické logistiky, musíte pochopiť nasledovné podmienky

1) Dodacia lehota: (60-120 dní),

2) Poskytovať len Čína domáce logistické informácie (Midway Logistika)

3) Kupujúci je potrebné kontaktovať miestne post office

4) predávajúci nenesie riziko nie prevzatí tovaru (predávajúci nebude kompenzovať)

2. Letecky: 15-45 deň v Ázii, Európe, Severnej Amerike

3. Prostredníctvom DHL, UPS a FedEx: 5-7 pracovných dní, vo väčšine krajín

4. Normálne, budeme poskytovať parcela zadarmo predávajúceho doprava.

5. Teplé pripomienky od predajcov, prosím skúste si vybrať na sledovanie celého procesu logistiky (starať-free normy, zapísaná logistiky alebo rýchlo, logistika, zvoľte si, prosím, rýchlo, logistika, rovnako ako je to možné, a dopravy prostredníctvom DHL, UPS, FedEx, EMS, NTS, atď., tak, aby sa zabezpečilo tovaru Logistiky prichádza rýchlo a bezpečne.)

platby:

1. Prijímame kreditné karty, bankové prevody a iné platobné metódy podporované AE.

2. Nenesieme colné alebo dovozného cla.

poznámka:

Vráti a zabezpečenie kvality:

Budeme skontrolovať pred odoslaním.

Ak nie ste spokojní s produktom, z nejakého dôvodu, prosím, kontaktujte nás najprv, prosím, nie námietky alebo negatívne komentáre, dúfame, že sa komunikovať so zákazníkmi a vyriešiť problém, pošleme vám po obdržaní vrátiť. Nový výrobok, alebo vrátenie peňazí.

Spätná väzba: (toto je veľmi dôležité)

Ak budete mať príjemný zážitok z nakupovania v našom obchode a sú spokojní s produktom, prosím ohodnoťte naše produkty a služby ako päť hviezd.

Ak máte akékoľvek otázky, nákladné problémy, poštovné problémy, prosím, uistite sa, že nás kontaktujte, aby sme mohli mať šancu vyriešiť tento problém pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Ďakujeme za pochopenie. (Toto je veľmi dôležitá vec)

Vrátenie peňazí:

Ak je tovar chybný alebo rad problémov, môžete sa vrátiť tovar do 7 dní po obdržaní tovaru.

námietka. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady sa vrátia.

Prajem vám a vašej rodine dobré zdravie a veľa šťastia! !! !!

Štítky: 12v elektromagnetický, univerzálna skriňa západku, skrinky západku tlačidlo, v registračnej skrini nohavice, elektromechanické brány zámku, zámok košík, slnko talizman, brzdový elektromagnet, zámok vybrať set, dvere elektromagnetický zámok.


( 0 Hodnotenie )

Počet