TRANSKIN Žena Maskovanie Mladá Dáma, Realistické Maľby Plnú Hlavu Maškaráda Drag Queen Feminizácia Cosplay Fetish Lesbické SF-N17

€250.09


Podľa platformy politiky, musíme pridať MOZAIKY na citlivé časti výrobku. Ak si myslíte, že budete musieť sledovať kompletný produkt obraz, ktorý vám pomôže rozhodnúť sa, či chcete objednávku, prosím, neváhajte a pošlite nám vnútornej správy, kontaktujte nás, my vám odpovedať čo najskôr. Ďakujeme za pochopenie.

Názov Produktu

Umelé Silicon-Gumené Bauta

Typ Č.

SF-N17

Hrúbka

0.2 cm-1 cm

Hmotnosť

1300g

Produkty patrí:

SF-N17 × 1

TRANSKIN je jedným z najlepších silikónové gumy výrobcu v Číne, vyrábame suroviny. Tiež máme vlastnú továreň na výrobu hračiek.

Náš záväzok poskytnúť spokojnosti a vysoko kvalitné produkty pre našich zákazníkov, bude nikdy byť ohrozená.

Zaručujeme, každý kus výrobku ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite. Naše produkty obsahuje naše veľké úsilie a nadšenie. Uveďte, prosím, vašu kritiku a cenné pripomienky tak, aby nám pomohli zvýšiť a zlepšiť kvalitu našich služieb.

Doprava

1. Príprava Čas: potrebujeme 1-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky. podľa našich mnohých počet objednávok každý deň.

2. Doprava ZADARMO pre väčšinu krajiny.

3. Nezabudnite zanechať svoje Meno a priezvisko, kupujúci z Ruska, prosím, napíšte 3 časti svoje meno podľa post office politiky.

4. O Cla

Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť žiadny poplatok a nebudú platiť žiadnu daň, poplatok, Ale my sa vrátime vám peniaze pre expresná doprava (ak ste zaplatili) na váš účet do 24 hodín. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

Poznámka

Ak sa rozhodnete ZDARMA možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo svoje určené miesto len jeden krát, alebo to bude odoslaný do vašej miestnej pošte. Potom je potrebné zadať vašu zásielku SLEDOVACIE ČÍSLO a vaše osobné ID zbierať svoje položky. Ak sa rozhodnete URČENÝ express spoločnosti, nezabudnite zanechať váš správne číslo, adresu, tieto sú potrebné pre express lodnej dopravy.

Vrátenie A Výmena

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou produktov, ktoré si zakúpite od TRANSKIN, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš položky v rámci 3-60 dní od doručené dňom.

Žiadosť:

1. Položky prijaté v rámci 3-60 dní od doručené dňom.

2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení.

3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Upozornenie pre použitie:

1. Môžete pokojne nosiť naše výrobky s pokožkou. Pretože naše výrobky dostal Potravín Stupeň Certifikácie. To znamená, že všetky TRANSKIN výrobky sú bezpečné ako dieťa cumlík.

2. Povrch silikónové gumy je vzduchotesné, buďte, prosím, opatrní, keď skončí obdobie na sebe.

3. Keď teplota okolo vás je vysoká, môže sa znížiť nosenie čas, ak sa budete cítiť nepríjemne.

4. Prosím, buďte opatrní na ochranu farebná časť produktov, a nie trhať to s ostrými predmetmi.

5. Keď budete nosiť masku, ak nechcete, dobre dýchať, alebo sa cítite príliš veľa vody, pary v maska. prosím, zväčšenie otvoru nos na masku a otvorené ústa tak, ako zvýšiť vetranie hlasitosti .

6. Keď budete nosiť masku, odporúčame vám nosiť parochňu. Jednej strane parochňa budete vyzerať reálnejšie, Na druhej strane elastické vlasy kapela bude opraviť čelo časť masky , a znížiť tlak masku na tvár.

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie na vašej objednávky.

2. Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba alebo robiť detailné hodnotenie. Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

Záruka:

TRANSKIN crossdressing on-line obchod urobiť predaj na základe ich vynikajúcim dizajnom a ukázalo sa, že spoľahlivosť. Takže kvalita je zaručená. Tiež máme QA ream otestovať svoje objednané produkty sú správne, skôr, než oni sú balené a materiálu. Ale musíte potvrdiť svoju veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania budú zobrazené nižšie každej položky).

Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém s vašimi produktmi.

*Číslo objednávky

*Obraz chybné časti produkty.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Štítky: bábika trupu, fetish maska, likvidujte maska, silikónové sex bábika 150 cm, sex hračky, maľovanie maska osobnosti, costume maska, kapela queen, vtipné joker maska, drag queen kozy.


( 1 Hodnotenie )

Počet