Zimné girl šaty dlhý rukáv volánikmi výšivky mačka žltá ružová Deti Šaty Princezná červ batoľa Oblečenie detí móda

€16.54


ID:4931 ak potrebujete veľkoobchod ,prosím, kontaktujte ma ,ďakujem . Zimné girl šaty dlhý rukáv volánikmi výšivky mačka žltá ružová Deti Šaty Princezná červ batoľa Oblečenie detí móda veľkosť cm dĺžka tela hrudníka dlhý rukáv 2-3 49 34*2 34 3-4

52 36*2 35 4-5 54 38*2 39 5-6 57 40*2 40 7-5 60 41*2 41

veľkosť nie je vek alebo výška ,Prosím, porovnať dĺžku a poprsie vybrať správny ,ďakujem

1. Pre Maloobchodné

1 ) O expedícii

Všetky objednávky, ktoré som vám pošle ju do 1-2 dní .okrem presell alebo z zásob ,ak sa stane presell alebo z zásob ,budem upozornenia zrušiť alebo zmeniť dizajn alebo čaká na niekoľko dní .Vďaka .

2)o veľkosti .

Všetky veľkosti nie je vek ,prosím, porovnať s veľkosťou vášho dieťatka oblečenie si vybrať ten správny .veľkosť je Zvyčajne 2 3 4 5 6 ... ,poprsie nejaké oblečenie sa ide podľa Čínskej veľkosť ako 5 7 9 11 13 pre jednoduché pre zákazníkov vybrať veľkosť som sa označiť tak 2/5 3/7 4/9 5/11 6/13 ,čo si vyberiete, je veľkosť 2, ale ,keď sa dostanete na šaty je 5,nebojte sa, je to to isté ,ďakujem .

3) o deň dodávky

Pre Čínu Post Letecky ,Zvyčajne je potrebné 15-35 dní za doručenie .ale niektoré krajiny oveľa potrebujete viac dní .a na Čína Príspevok Air Mail niekedy systému nemôže sledovanie zásielky ,to znamená, nie som nemal lode von tovar pre vás ,to je preto, že miestne vašej strane post office nedarilo aktualizovať informácie ,ak sa stane nemôžete sledovať zásielky ,prosím, daj mi viac času na čakanie, alebo ma kontaktovať ,budem aks zaslania agent pokúsiť sa nájsť to, kde je ,v prípade straty ,peniaze vám Plnú náhradu späť k vám .ďakujem .

4) o spätnú väzbu

Ak sa vám páči ,dajte mi, prosím 5stars spätnú väzbu ,naozaj oceniť za to ,ak sa niečo stane s oblečením ako kvalita alebo poslať nesprávna veľkosť .prosím, kontaktujte ma ,budem sa snažiť čo najlepšie vyriešiť problém .Oceniť .

2. Pre Veľkoobchod

Pretože sme v rôznych sezóny ,Pred vykonaním objednávky potvrďte prosím, so mnou o zásob ,vďaka

Užite si svoj čas v mojom obchode, prosím ,a mať dobrý deň, ^_^

S Pozdravom

Dina

Štítky: dieťa výšivky, dieťa cardigan, obliečky s princezné disney, šaty pre dievča nový rok, lure ružová, dievča sveter, tráva plesne, eiffelova veža textílie, pomoc band, elsa bežné.


( 0 Hodnotenie )

Počet