Peňaženka Muži Móda zips pánske Peňaženky malé krátke Kreditnej Karty, Držiak pre mužov Business mini man kabelku so mince vrecku

€20.70


Pozor !!

Táto peňaženka je: WILLIAMPOLO Oprávnený uložiť: ZQW085213 obchod na predaj,

Prosím, starostlivo skontrolujte, za PREDÁVAJÚCEHO MENO pred platiť, aby sa zabránilo akejkoľvek škody na MAJETKU.

POZNÁMKA:

Používame useň (cowhide), ovčej kože, PVC, syntetické kožené, PU kože, aby peňaženky a kľúč prípadoch. Presné remeselné spracovanie zaručuje špičkovú kvalitu, ktorá zvyšuje trvanlivosť, pohodlie a dokonalý módny!

Milí priatelia, pozrite sa sem! Toto nie je len oznámenie, ale aj obrovskú obchodnú príležitosť a príležitosť, ako zarobiť peniaze. Naše výrobky sú nielen vysoko kvalitné, ale tiež veľmi konkurenčné ceny. Preto môžete nahrať fotografie produktov z nášho obchodu vaše osobné predajný kanál. Po obdržaní objednávky, miesto, aby priamo v mojom obchode. Ja vám tovar poslať vašim zákazníkom za vás. Rozdiel medzi obchode je cena a predaj cena je váš zisk! Moderní ľudia sú neoddeliteľné od mobilných telefónov, obchodné príležitosti sú všade. Najdôležitejšia vec je, že nebudete musieť znášať všetky náklady a riziká! Prečo to neskúsiť?

Štítky: kabelku malé, album na mince, karta kreditná držiteľ, western peňaženky mužov, mince kabelku, kožené peňaženky mužov, peňaženka ženy, tcgad kožené peňaženky mužov, malé peňaženky ženy, kožené peňaženky ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet