1:32 Rozsahu Zliatiny Diecast Auta Maserati Levante SUV Model Vytiahnuť Späť, Auto s Sound&Light Darček k Narodeninám hračka pre dieťa Chlapec

€12.57


Rozmer výrobku : 15.5 cm x 6,5 cm x 5,5 cm. Produkt Materiál : Zliatiny Zinku Lastic Gumy. 1:32 váha s autentické styling a oko-lov decos. Kvalita ťažké diecast kovové telo s vysoko detailné kolesá a chrome akcenty. Rys-bohatý na detaily, ako napríklad otvorenie dverí, kapota, kufor a blikajúce svetlá & zvuky. Vytiahnuť Späť Autá, Veľmi Silný, vytiahnuť späť a ísť, veľmi vtipné a pohodlné. Zbierať všetky.

Viem, že to Pred Vykonaním Objednávky 1. Batéria : Sme zvyčajne Lode, autá s batériami, ale ak Lodnej dopravy v tejto krajine nie je povolené, nebude vykonaná. 2. Kvalita produktu : Sme skontrolujte výrobok pred odoslaním, a Loď, keď sme potvrdiť, že je tovar v programe outlook a funkcie. Čo predávame je všetko nový tovar, žiadny z nich sa z druhej ruky. 3. Balenie Výrobku : Väčšina die-cast Autá nie sú pack s darčekovej krabičke, budeme vás informovať na web stránke, ak sa predáva s darčekovej krabičke. 4. Balenie Poštovné : Die-cast, autá sú vždy pack s materiálom a dať do vonkajšieho poľa, a niektoré z nich sú pokrútené s penou tašky. Všetci sme potvrdiť, udržiavať ju na bezpečné cesty. 5. Dodatočné Prepravné náklady: Na niektoré krajiny, ktorých Prepravné náklady, je vyššia ako Normálne, určité dodatočné Prepravné náklady budú účtované. 6. Dodacia lehota: Prepravná Rýchlosť na palube je niekedy ťažké kontrolovať. ak Všetko dobre pôjde, dodacia lehota bude ako Rusko a Východná EÚ : 15-45days Západnej EÚ : 10-35 dní NÁM&CA : 10-30 dní. Ázii&Pacific : 10-45days 7. Príjemca podrobnosti : uveďte, Prosím, detail a správne informácie, je veľmi dôležité pre dodanie. a espcially funkčné Telefónne Číslo. DO Ruska Priateľov --- je lepšie dať vaše celé meno (3 slová) podľa poštových politiky. Po Predaji Služby 1. Prihláste sa: Vyzdvihnutie Zásielky pri pošte (Prepravná spoločnosť), informovať vás. Prosím si ju vyzdvihnúť v čase. môže sa vrátiť k nám, ak ste ho nechali príliš dlho. 2. Kvalita Problém: Ak máte problém, o kvalite po prijatí Zásielky, je lepšie sa na nás obrátiť sa s tým vyrovnať. Budeme sa snažiť vyriešiť to perfektne. 3. Spätná Väzba : ďakujeme za vašu pochvalu, ako aj úprimná odpoveď. 4. Vrátenie tovaru: ak je to návrat z funkcie, spoločnosti, kontaktujte nás, Prosím, potvrďte ho,nebojte sa. môžeme loď, opäť, alebo vrátenie peňazí. 5. Vrátenie : Bez ohľadu na to, stornovanie objednávky, alebo iné podmienky. Vrátenie bude trvať niekoľko dní, kým váš účet. prosím, buďte trpezliví.

Štítky: pančuchové nohavice levante, model auta suv, foton diecast, eclass diecast, ho, 1968 camaro, zber rozsahu autá 1 18, diecast nádrž 132, temné bratstvo, maserati auto.


( 1 Hodnotenie )

Počet